Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do PL

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem powrócić do gry (nie wiem dalej, dlaczego taka moja decyzja :D) i zauważyłem, że jest dużo nowości, na przykład nowe serwery (Kiedyś było ich bodajże 26, teraz nawet 10 nie ma) jak i nowa postać. Zamierzam trochę pograć, choć dużo było takich prób, a potem zostawiałem grę w cholerę. Chciałbym trochę się dowiedzieć, na przykład, na jakim serwerze jest grać najlepiej, czy próbować grać tą nową postacią, czy jednak spróbować surą (Zawsze grałem wojownikiem, lub ninją). Mogę też usłyszeć inne jakieś rady odnośnie Metina, nie jestem jakimś żółtodziobem, bo kiedyś się grało, ale nie wiem wszystkiego. :D Za pomoc +

Opublikowano

Też na pl sporo nie grałem, ale od siebie mogę powiedzieć tyle że sura wp, jak najbardziej :) Serwery zostały połączone już jakiś czas temu po 3 w 1 :) A teraźniejszy pl wygląda tak że jeśli nie załadujesz ostro w IS to raczej nie będziesz mógł się równać z innymi :) Bo zawsze będą krok do przodu ;) Ale jeśli chcesz spróbować, powodzenia :) 

Opublikowano

Jeżeli chcesz rady to moja jest taka . Nie wracaj do globala.
Ta ... wszystko się zmieniło i już tego nie da się naprawić.
Nowa postać to porażka , graczy na każdym serwerze spotkasz max 50 osób , global jest zrobiony już tylko pod IS nie wyładujesz w IS'a to nie dasz sobie rady .
I te Yang do kupienia w IS .. Administracja zabraniała handlu Yangami a sami dodali taką opcje . 

Granie na PL'u to nie to samo co kiedyś ... 30 lv w 2 noce się wbijało :D a teraz ? w 2 noce wbije ci 60 lv ..

Kiedy słyszysz o nowej jakości.
v

comment_QKNOE4c4LYefAPoiNVrUbEYparSjrprO

fpbg_nymeria.png.c41162be62c21e0c7067f4a5888d1b9c.png

Opublikowano

A polecacie jakiś priv serwer? Żeby nie było za łatwo ani za trudno, by nie trzeba było ładować w IS i by było dużo osób. :D

World of metin2 :D

Opublikowano

kiedys na pl sie cieszylo ze mialo sie smierte +6, a teraz sie cieszy ile kto ma is na koncie, gralem na fajnym privku CradosMT2, na poczatku hard server, potem od 90 sie gra zaczyna :] polecam tez tam jakas gildie ogarnac bo bez tego ani rusz­

Opublikowano

A polecacie jakiś priv serwer? Żeby nie było za łatwo ani za trudno, by nie trzeba było ładować w IS i by było dużo osób. :D

Na dzień dzisiejszy Terios.pl cieszy się dużym zainteresowaniem.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o grę na pl-u polecam Ci grać surą wp łatwa postać do dropu jak i do expa w pvp też jest niezła to samo dotyczy się prywatnych serwerów. Do gry na globalu polecam Ci serwer dimuar spora liczba graczy. Jeżeli szukasz prywatnego serwera napisz w tym temacie.

http://www.mpcforum.pl/topic/1257493-nie-wiesz-gdzie-gra%C4%87-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/

Opublikowano

Też na pl sporo nie grałem, ale od siebie mogę powiedzieć tyle że sura wp, jak najbardziej :) Serwery zostały połączone już jakiś czas temu po 3 w 1 :) A teraźniejszy pl wygląda tak że jeśli nie załadujesz ostro w IS to raczej nie będziesz mógł się równać z innymi :) Bo zawsze będą krok do przodu ;) Ale jeśli chcesz spróbować, powodzenia 

Bzdóra!!!! nie tszeba wydawac kasy w isie.

Na dzień dzisiejszy Terios.pl cieszy się dużym zainteresowaniem.

Administracja ma wyrąbane na serwer i wielu dobrych graczy ukończyło grę na tym serwerze.

graphic.png

Opublikowano

Poczekaj na Tiveria, reaktywacja dobrego i lubianego old-school'a, wpisz w yt i oceń sam. :P­

pEGDqjY.png­

Opublikowano

W ten weekend wystartuje druga edycja IMetin S2, planuję sobie tam zagrać, bo słyszałem wiele pozytywnych opini na temat pierwszego serwera IMetin. Zagrajmy razem :P

xxx

Opublikowano

W ten weekend wystartuje druga edycja IMetin S2, planuję sobie tam zagrać, bo słyszałem wiele pozytywnych opini na temat pierwszego serwera IMetin. Zagrajmy razem :P

Jak dla mnie to ten serwer trochę lipton, ponieważ kopia s1 z małymi pracami.

Co do pl, polecam zacząć wp/mental/body.

Ta nowa klasa jak dla mnie jest do niczego. Serwer tortuga/negros.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...