Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brudasy cygany

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego w ogole, polacy przyjeli cyganoe do sb ?

moim zdaniem powinno byc tak: jezeli cygan zrobi cokolwiek wbrew prawu to odrazu raus

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mnie najbardziej rozpierdalaja z perfumami w 5min utargował mi z 200 złotych do 15 :D Bezrobotne, zawszone, ciągnące zasiłki menelstwo. Oni sami się tu wzięli. Nikt ich tak szczerze to nie chciał.

Opublikowano

Mnie najbardziej rozpierdalaja z perfumami w 5min utargował mi z 200 złotych do 15 :D Bezrobotne, zawszone, ciągnące zasiłki menelstwo.

Pewnie jakbyś chciał kupić za 15, to by podniósł cenę do 30.

Jak nieraz widzę w busie cyganów, to po prostu nie ma czym oddychać.

Opublikowano

Dziwne, że temat został założony akurat od razu po filmiku Nitra, czy tego drugiego niedorozwoja z JP Srajmi, gdzie IsamuXĆwierćmózg jechał po cyganach. Bardzo dziwne. :v Ale to tak na marginesie...

Co do cyganów - mieszkam w takiej dzielnicy, gdzie ani jednego nie ma, więc wali mnie to. Jak jadę do centrum, to czasem ich spotykam, ale to dość sporadycznie. Generalnie pier*ola mnie oni, dopoki mi zaden nie bedzie chcial wciskac jakiegos taniego perfuma do sprzedania, to mi to lotto.

5465845486.png

Opublikowano

Ja tam nic do nich nie mam :)

w szczególności szacunku (wiadomix no nie ziomeczky)

moim zdaniem zagonić ich do prac społecznych razem z tymi co żebrają z naćpanymi dzieciakami chociaż ich w sumie można by palić na stosie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...