Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Us. Free Kingdom

boZZy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludzie. Dawno nie gościłem na MPC, ale mam "problem", bo nie wiem czy to można nazwać problemem. Otóż tak jak w temacie chciałbym zagrać na Metin2 US na serverze Free Kingdom. Niby prosta sprawa, lecz moi wszyscy kumple grają na PLu i uważają że Metin2 US to gówno, ja tak nie uważam, a temat założyłem głownie po to, by zapytać użytkowników MPC Forum czy nie mieliby ochoty pograć ze mną, od zera na Free Kingdom. Z góry mówię, że zacząłbym grać Surą WP. Ta postać od początku mnie "fascynowała", do expa zajebi***, a jak ktoś chce to i do pvp zrobi. W temacie proszę o zamieszczenie GG osoby, która jest chętna do gry. Jeszcze na koniec, może dlaczego proszę o to was? Otóż, gdy widzę tych zagranicznych graczy, którzy zbierają sobie paczkę do gry, biją równo, pomagają sobie, uczą się nawzajem, a potem powstaje z tego np. super gildia, to naprawdę przyjemnie się gra. Nie jestem jakimś "nolife 24/7". Gram powoli, bez problemów, bez stresowania się kowalem ;d. Liczę na dużo chętnych i pozdrawiam całe MPC Forum.

6rlpc5.png

Uploaded with ImageShack.us

Zapraszam na mój profil ;]

Opublikowano

Uwaga, proszę o zamknięcie tematu jutro o godzinie 15.00, do tego czasu możecie pisać do mnie na GG, 13824810. Dzięki z góry!

6rlpc5.png

Uploaded with ImageShack.us

Zapraszam na mój profil ;]

Opublikowano

Hehe, mam już tam postać 7 lvl i właśnie pykam sobie w to. Ogólnie jest fajnie ;d

GG:15900813

NICK:StylerZzZ

:D

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...