Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zamówieniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie jest napisane tylko gdzie znajduje sie teraz paczka i gdzie ma zostac dostarczona nie ma nigdzie napisane za ile ja dostane, przy zamowieniu bylo napisane 48h, napisali mi dopiero w piatek ze otrzymam paczke nastepnego dnia roboczego czyli w poniedzialek, to nie jest troche za pozno prawie caly tydzien a przy zamowieniu napisane 48h?

Opublikowano

Ale nikt Ci tego w weekend nie będzie woził. Wszystkie listy i paczki od zawsze dostarcza się w dni robocze, czyli od poniedziałku do piątku (nie licząc świąt), niezależnie czy to Poczta Polska czy kurier.

Opublikowano

­

Na stronie jest napisane tylko gdzie znajduje sie teraz paczka i gdzie ma zostac dostarczona nie ma nigdzie napisane za ile ja dostane, przy zamowieniu bylo napisane 48h, napisali mi dopiero w piatek ze otrzymam paczke nastepnego dnia roboczego czyli w poniedzialek, to nie jest troche za pozno prawie caly tydzien a przy zamowieniu napisane 48h?

Nie. To nie jest za późno. Nie myślisz chyba, że sprzedawca od razu jak dostanie zamówienie od klienta biegnie na złamanie karku po to, by nadać tą przesyłkę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...