Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, postanowiłem zagrać w tibie od 3 lat, i potrzebuję bota mam nawet good itemki, duzo golda itd, duzo nie rozumiem z tego forum o tibii, boty itd, poprosze o instrukcje na terazniejsza tibie (wersja) itd. z instrukcja, prosze pomozcie dam 5 i +

Opublikowano

Siema, postanowiłem zagrać w tibie od 3 lat, i potrzebuję bota mam nawet good itemki, duzo golda itd, duzo nie rozumiem z tego forum o tibii, boty itd, poprosze o instrukcje na terazniejsza tibie (wersja) itd. z instrukcja, prosze pomozcie dam 5 i +

Ładnie powiedziane. Poza tym nie schodź chłopie na złą drogę, wiesz o tym, że grozi to karą pozbawienia wolności twojej postaci do 1 miesiąca, co po tym , jeżeli dostaniesz kolejnego bana, usuwają ci konto. Także nie używaj bota, chyba, że dla tzw. Cashmaker-ów.

PA

szatankurde.gif
Opublikowano

Ja własnie dostałem deleta xD. No ale cóz mam za swoje, podobno cracki elfbota itd. są łatwiej wykrywalne, nie wspomne o blackdproxy i tibiaauto, za które jest niemal pewny ban. Proponuje kupić elfobta i poszukac w googlach pod hasłem: "elfbot"

"elfbot poradnik". Przykład: Mój odnośnik

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Opublikowano

nie ja dobiłem w tibi 241 i używałem tyko tibi gg na światło ^^ po kil mi tibia auto cholerstwo ktue odbiera mi całom zabawę z gry ^^

Stary nie chce nic mowic, ale widac po ortografi ze jestes tibianusem. Rozumiem recznie dobic do 100 ja bym dalej nie wyrobil. Mi sprawia przyjemonśc raczej pkowanie niz expienie. Jak kto woli.

1. Jeżeli pomogłem daj +

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Opublikowano

Btw. Jest już elfbot po 8.57.

LINK: www.tibiabot.com

1. Jeżeli pomogłem daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...