Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu odinstalował mi się CS?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dzisiaj grałem sobie normalnie w csa ale godzinę temu musiałem wyjść z domu więc wylączyłem komputer. Przychodzę teraz do domu i mam odinstalowanego csa nie wiem jakim cudem nic nie robiłem. Gdy włączałem Steama wyskoczyło mi okienko logowania a zawsze od razu włącza mi się Steam bez logowania. Gdy wejdę w SteapApps>Common mam tam zainstalowanego normalnie csa

Opublikowano

@DKubixD ciekawe w co miałem wchodzić xD Nikt mi nic nie dawał .... Jak wchodzę na jakieś strony to tylko mpcforum albo youtube. A i tak przez przeglądarke steamowa nie da się nic pobrać to ciekawe jak?

Opublikowano

@Xeeideex Samo z siebie się nie odinstalowało.

A ostatnia aktualizacja Steam była 2 czerwca więc to na pewno nie przez aktualizacje.

Opublikowano

@DKubixD teraz się dowiedziałem że mi się komputer nie wyłączył i cały czas pisało to Trwa Zamykanie czy coś tam i się to zwiesiło i brat wyłączył mi go przyciskiem od włączania Kappa

Opublikowano

@DKubixD teraz się dowiedziałem że mi się komputer nie wyłączył i cały czas pisało to Trwa Zamykanie czy coś tam i się to zwiesiło i brat wyłączył mi go przyciskiem od włączania Kappa

Hahahha xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...