Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Skrypt pokroju Baseulta3

Gość Penizeu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam problem. Typo recalluje na 50 hp, a baseult nie ultuje. Nawet nie zaznacza na czerwono paska. Co robic?

Opublikowano

Czesc, mam problem. Typo recalluje na 50 hp, a baseult nie ultuje. Nawet nie zaznacza na czerwono paska. Co robic?

Najpewniej to przez to że jesteś za daleko.

Opublikowano

all jest dobrze i i tak nie ultuje

To teraz profilaktycznie jak zawsze wyczyść appdate, odpal L# i czekaj aż wszystko się zainstaluje.

Opublikowano

Moze masz za mały dmg

Kolizja jak np jinx ultnie to moze wleciec w innego bohatera

ziomek stoi pod wiezą która mu daje tarcze kappa

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Gram ezem, typo nie stoi pod wieżą, ma 20 hp i nic, a stoje pod inhibem (jego). Testowane na customie i nic ;-;

Opublikowano

Gram ezem, typo nie stoi pod wieżą, ma 20 hp i nic, a stoje pod inhibem (jego). Testowane na customie i nic ;-;

Sprawdz w opcjach baseult tam chyba przed ostatnia opcja jak sie trzyma spacje to jest ustawione ze wtedy baseult nie moze wystrzelic i mozliwe ze klikłes tą opcję i jest cały czas włączona

jak nie zadziałą to wchodzisz

Appdata -> Local* -> LeagueSharp  usun ten folder i odpal Leaguesharpa

*Nie wiem czy napewno local

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Sprawdz w opcjach baseult tam chyba przed ostatnia opcja jak sie trzyma spacje to jest ustawione ze wtedy baseult nie moze wystrzelic i mozliwe ze klikłes tą opcję i jest cały czas włączona

jak nie zadziałą to wchodzisz

Appdata -> Local* -> LeagueSharp  usun ten folder i odpal Leaguesharpa

*Nie wiem czy napewno local

AppData\Roaming również, będzie tam folder w stylu LS5235GG525 (generowane liczby są losowe)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...