Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz do 100 zł

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze możesz się zastanowić nad:

1>  Cooler Master Storm Xornet Gaming Mouse SGM-2001

2>  Genius X-G510

I jeszcze dodam, że myszka ma się nie podobać tylko być dokładna i pasować do dłoni :)

Opublikowano

Jeszcze możesz się zastanowić nad:

1>  Cooler Master Storm Xornet Gaming Mouse SGM-2001

2>  Genius X-G510

I jeszcze dodam, że myszka ma się nie podobać tylko być dokładna i pasować do dłoni :)

To nie oznacza że mam brać byle co, wygląd też jest ważny.

­

Opublikowano

W podbnych cenach ciężko znaleźć myszkę dobrą do cs. Jak już się tak upierasz to weź tego a4techa, ale żebyś nie żałował. Ja jednak dalej będę proponował Ci logitech g100s albo cm alcor.

Wygląd wyglądem - jak położysz rękę na myszce to myszki nie widać :D Mi z wyglądu obie się podobają, Twój wybór.

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

W podbnych cenach ciężko znaleźć myszkę dobrą do cs. Jak już się tak upierasz to weź tego a4techa, ale żebyś nie żałował. Ja jednak dalej będę proponował Ci logitech g100s albo cm alcor.

Wygląd wyglądem - jak położysz rękę na myszce to myszki nie widać :D Mi z wyglądu obie się podobają, Twój wybór.

Zrobię to na marginesie doświadczenia, może masz dobre doświadzczenie z tą myszką inni mają z a4techem.Zobacze jak to wyjdzie i czy było warto, jak nie to uzbieram wiecej i kupie coś lepszego.Ale dzięki za pomoc.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...