Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz do 100 zł

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej szukam myszki do 100 zł.Dlaczego taki budżet ? Wydałem trochę kasy na inny sprzęt i zostało tyle xD.Na wstępie nie chcę abyście podawali mi myszek, które przekraczają tę cenę.

1.Na oku mam  

http://allegro.pl/mysz-gaming-zalman-zm-m401r-avago-omron-24h-i5441430688.html

I tutaj mam pytanie co do tej myszki czy dpi zmienia się tylko tymi przyciskami, nie ma jakiegoś sterownika czy panelu ? 1 kolor = 1000 dpi 

2.

http://allegro.pl/a4tech-bloody-v8m-multicore-3200dpi-podkladka-24h-i5189568857.html

3.

http://dlagracza.com/myszki/3926-tracer-battle-heroes-gunner.html

­

Opublikowano

Z tych 3 chyba a4tech najlepszy :P Mam ja i nie narzekam xD jak masz budzet do 100zl to radze poszukac steelseries kinzu v2 uzywanej (nowa 150zl)

Opublikowano

Z tych 3 chyba a4tech najlepszy :P Mam ja i nie narzekam xD jak masz budzet do 100zl to radze poszukac steelseries kinzu v2 uzywanej (nowa 150zl)

Kinzu v2 mam jest świetna, kupiłem za 79.99 :) nową :> 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Weź nie kupuj tego szrotu a4tech czy innych gówien. kinzu v2 też nie jest dobra - http://pcfoster.pl/artykul/steelseries-kinzu-v2-pro-i-steelseries-kana---test-myszek/913-4.html 

O tych wszytskich pseudomyszkach bloodych już nie wspomną. W tej cenie JEDYNĄ DOBRĄ OPCJĄ jest zakup logitech g100s

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Bloody v8 mam v7 chyba to sa takie same mi sie wydaje :D fajnie sie ja trzyma w rece macro dpi pod scrolem.

Weź nie kupuj tego szrotu a4tech czy innych gówien. kinzu v2 też nie jest dobra - http://pcfoster.pl/artykul/steelseries-kinzu-v2-pro-i-steelseries-kana---test-myszek/913-4.html 

O tych wszytskich pseudomyszkach bloodych już nie wspomną. W tej cenie JEDYNĄ DOBRĄ OPCJĄ jest zakup logitech g100s

Jesli myszka nie jest za 300 zl to jest szrotem ;>?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Bloody v8 mam v7 chyba to sa takie same mi sie wydaje :D fajnie sie ja trzyma w rece macro dpi pod scrolem.

Jesli myszka nie jest za 300 zl to jest szrotem ;>?

Podoba mi się myszka 1 i 2, ale co do a4techa to przeczytałem że kiepsko z tym sensorem. 

Wydawało mi się że a4tech to dobra myszka, ale jak tyle opini w necie jest że się psuje albo jest slaby sensor.

­

Opublikowano

a4tech sam posiadam i nie narzekam :)

Podoba mi się myszka 1 i 2, ale co do a4techa to przeczytałem że kiepsko z tym sensorem. 

Wydawało mi się że a4tech to dobra myszka, ale jak tyle opini w necie jest że się psuje albo jest slaby sensor.

Używam jej jakieś pół roku i nic się nie psuje. Co do czujnika działa bez zarzutów.

Opublikowano

Jak chcesz mieć dobrą myszkę to nie słuchaj tych pajaców. W tej cenie bezkonkurencyjna jest logitech g100s, ewentualnie jak możesz dopłacić to weź cm alcor. Innych w podobnych cenach nie bierz, bo to wypalenie kasy w błoto

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Jak chcesz mieć dobrą myszkę to nie słuchaj tych pajaców. W tej cenie bezkonkurencyjna jest logitech g100s, ewentualnie jak możesz dopłacić to weź cm alcor. Innych w podobnych cenach nie bierz, bo to wypalenie kasy w błoto

A co jest takiego złego w np 1 myszce to że jest tania ma chyba dobry sensor ?

­

Opublikowano

A co jest takiego złego w np 1 myszce to że jest tania ma chyba dobry sensor ?

Odpada ona ze względu na Hz.

Jeżeli miałbym taki budżet jak ty do dyspozycji to wybrałbym mysz nr 2 - A4tech Bloody V8M Multicore.

Opublikowano

Odpada ona ze względu na Hz.

Jeżeli miałbym taki budżet jak ty do dyspozycji to wybrałbym mysz nr 2 - A4tech Bloody V8M Multicore.

500Hz O to ci chodzi ? To widziałem że można zmienić 

­

Opublikowano

Mam tego a4techa i jakos sensor nie nawala ;-; tak czy siak ja bym bral na Twoim miejscu tego bloody albo kinzu

Opublikowano

Mam tego a4techa i jakos sensor nie nawala ;-; tak czy siak ja bym bral na Twoim miejscu tego bloody albo kinzu

Poprostu ma taka opinie bo 70% uzytkownikow jak ma ta myszke przegra mecz w csie czy lolu miota nia o sciane i tyle .. a myszka nie jest ze stali takiego napiecia nie wytrzyma to i sensor pada :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Zalman - Przyspieszenie: 8G, do csa to minimum 20, a to, że sensor avago, wcale nie oznacza, że będzie dobry. Avago 3090 spoko, ale nie 5050.

Ten wasz bloody - również niska prędkość maksymalna, sensor również słaby, w lola spokojnie sb pograsz, ale do cs nie jest to optymalny wybór.

Logitech g100s - przyspiesznie 20g, lepszy sensor niż avago5050

Te wszystkie myszki bloody od zwykłych myszek w tym samym przedziale cenowym różnią się trochę lepszym sensorem i nazwą "dla graczy"

Ten na górze dobrze mówi, z resztą poczytaj opinie i recenzje, mi się już nie chce Tobie tłumaczyć, że bloody to gówna a logitech g100s to już myszka konkurująca z myszkami z najwyższej półki(jeśli chodzi o cs oczywiście)

Opublikowano

Zalman - Przyspieszenie: 8G, do csa to minimum 20, a to, że sensor avago, wcale nie oznacza, że będzie dobry. Avago 3090 spoko, ale nie 5050.

Ten wasz bloody - również niska prędkość maksymalna, sensor również słaby, w lola spokojnie sb pograsz, ale do cs nie jest to optymalny wybór.

Logitech g100s - przyspiesznie 20g, lepszy sensor niż avago5050

Te wszystkie myszki bloody od zwykłych myszek w tym samym przedziale cenowym różnią się trochę lepszym sensorem i nazwą "dla graczy"

Ten na górze dobrze mówi, z resztą poczytaj opinie i recenzje, mi się już nie chce Tobie tłumaczyć, że bloody to gówna a logitech g100s to już myszka konkurująca z myszkami z najwyższej półki(jeśli chodzi o cs oczywiście)

A do takiej gry np jak lol to też będzie dobra myszka czy tylko do cs jest taka super?

Jest okej wygląd dla mnie pozostawia trochę do życzenia.

­

Opublikowano

do lola będzie dobra i ta bloody, bo chyba nie jest ważna precyzja, bynajmniej tak ważna jak w cs, logitech będzie lepszy i w lolu, a tym bardziej w cs

Opublikowano

do lola będzie dobra i ta bloody, bo chyba nie jest ważna precyzja, bynajmniej tak ważna jak w cs, logitech będzie lepszy i w lolu, a tym bardziej w cs

Nie podoba mi się ta myszka.A co powiesz na tą czytałem ze jest 100x lepsza od tej v8

http://www.agito.pl/mysz-a4tech-bloody-gaming-a9-blazing-pl-1039625-a4tmys44393/pd/DVXXKMBBM/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=shopping-ap-r

­

Opublikowano

wszystkie a4techi nie są myszkami do csa. Jak logitech ci się nie podoba, to możesz wziąć cm alcor, ale on jest trochę droższy. Moim zdaniem warto wziąć logitecha, miałem długi czas, serdecznie polecam

Opublikowano

A4tech x748k. Sam mam , spójrzcie na sensor. Nowszy i lepszy od sensora SS Rival.

Sam mam i jakoś na Globalach się sprawuje. 

Kształ akurat jest fajny , dla praworęcznych. Kosztuje ona około 70 zł a jest według mnie lepsza od Rivalki.

Opublikowano

wszystkie a4techi nie są myszkami do csa. Jak logitech ci się nie podoba, to możesz wziąć cm alcor, ale on jest trochę droższy. Moim zdaniem warto wziąć logitecha, miałem długi czas, serdecznie polecam

A coś innego niż logitech i cm alcor ? Nie podoba mi się taka budowa myszki a mam ograniczony budżet.Jak nie znajde to wybiore tego to pozostane przy tym a4techu i zobacze czy wart złych słów 

­

Opublikowano

Nie jestem specjalistą ale poleciłbym Roccat Lua 2000 dpi. Sam korzystam z niej pół roku i sprawuje się znakomicie. W grudniu dałem za nią 99 zł z przesyłką gratis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...