Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usuniecie dzialu "Pliki Serwerowe" w Metin2

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale gorszej propozycji nie widziałem.

@top

Nawet jeżeli takowy dział zostanie usunięty to pliki będą krążyć po osobach, które się zajmują serwerami metin2. Według mnie w żaden sposób nie pomoże to działowi.

Nie

Dziękuje za opinię!

­

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja bym wprowadził ograniczenia związane z publikacją serwerów (np. serwer musi stać minimum 2 tygodnie), a dział pozostawił - wszak skąd brać pliki na hamachi?

Opublikowano

Ja bym wprowadził ograniczenia związane z publikacją serwerów (np. serwer musi stać minimum 2 tygodnie), a dział pozostawił - wszak skąd brać pliki na hamachi?

Zrobic z czystych

@top

tak

Jak ktos nie wierzy to polecam KOSZ jako dowod, wystarczy przejrzec prezentacje serwerow upadlych a potem tych ktore sa 

1. Stabilne
  2. Maja profesjonalny team
  3. Kilka tysiecy graczy onlineSe
  4. Serwer nie dla $$

CHU JA

Gownojady niech rusza te tluste dupska i robia cos swojego, wtedy nie beda ludzi opierdalac na kase i niszczyc polskie serwery, w ciagu miesiaca wychodzi ile serwerow? 30? 100? ile zostalo po miesiacu? 2? Wiele osob chwali sie prywatnie ze serwer zarobi hajs a potem wyjebane ale nie bede tu nickow dawac

ban.gif

Opublikowano

Nie, z pewnością te pliki służą innym też jako wzór. ­

Wzor? Jedyny jaki maja wzor to na $ ktory chca zarobic uzywajac ich ponownie i robienie takiego samego serwera 1231421241 razy co 2 tygodnie pod inna nazwa

ban.gif

Opublikowano

Czym się różnią pliki z poprzednich lat od tych gotowców? Niczym, te i te są zajebane od twórców. Czyli, pracujecie na zajebanych plikach z gry i wkurzacie się, że ktoś wam podpierdala wasze pliki. Rozwalił mnie argument

gdzie administracji nie chcialo sie nic zmieniac; aby hajs sie zgadzal.

Szczerze to zawsze myślałem, że zmiany na serwerze śa po to, żeby miec więcej graczy (to znaczy wiecej pieniędzy) a nie, że rozchodzi się tu o romantyczne pobudki :D

Serwery prywatne nigdy nie były traktowane tak samo jak warez, chociaż w gruncie rzeczy polega to na tym samym. Była o tym dawno temu dyskusja, kiedyś nie rozumiałem stanowiska kokosza ale sami przyznajcie - gdyby zakazano publikacji plików/serwerów prywatnych to MPC w niedalekiej przyszłości by upadło. To już nie jest forum o cheatach i kodach, wiadomo - czas leci i teraz zaledwie mały odsetek ludzi się tym interesuje.

Rozumiem też, że z modyfikacją gry jest sporo zabawy - tak samo graffiti na murze jest nielegalne, ale może być piękne. Często podpatruje Endymiona na fb jak to wygląda i nie zrozumcie mnie źle - szanuje twórców, nawet jeżeli wykorzystujecie nielegalnie materiał innej firmy

Nie wiem czy stawiacie serwer z pasji czy dla $$$, ja personalnie bym tych debili co kradną mamie pieniądze żeby mieć wirtualną zbroje kosił non stop i tak samo jak goście co kradną wasze prace - stawiał co chwile serwer, żeby zarobić na kretynach.

Nie mam zdania na ten temat,  zdzieracie z małolatów pieniądze, tylko ci co kradną wasze projekty są sprytniejsi bo nie muszą nic robić oprócz zmieniania szyldu co miesiąć.

TO TYLE, zawsze chciałe wyrazic swoją opinie na temat serwerów do gier, bo to niestety respirator dla MPC. W prawdzie zajebany od bogatszego sąsiada ale potrzebny żeby forum dalej stało.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...