Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem od nowa?

blanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy opłaca się zaczynać grać w margonem od nowa? Jak tak to na jakim serwerze? Czy można spotkać ciekawych ludzi ww tej grze i czy da się ciągle dobrze bawić? Przerażają mnie te wszystkie dodatki jakieś odliczanie do elit itp. Kiedyś tego nie było. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jasne, że warto. Ja gram na Pandorze (świat płatny) gra tutaj zdecydowanie najwięcej osób, przykład stania na e2.

Polecam zacząć. 

3KmdKkQ.jpg

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

Nie opłaca się już zaczynać, fala dzieciaków -13 opanowała te serwery jedynie prywatne są warte uwagi (oprócz Pandory/Syberii).

Eventy teraz polegają na jakiś śmiesznych loteriach i innych pierdółkach - nie to co kiedyś, że robiłeś questy by dostać upragnioną, neutralną legendę (jeżeli ktoś sądzi, że jestem kolejnym ... co potrafi tylko narzekać a nic nie osiągną to daje screena).

2842414360874071402181.png

Ps. te itemy są starsze niż wasze konta.

Opublikowano

@up 

Pojemnik na klucze z gwiazdki, chyba 2k14, a Smerf i Buka na propsie.

Ostatnia moja "dobra" gra była na wakacjach 2013, od tamtego czasu loguję się tylko co tydzień, aby mi postaci z priva nie wywalili.

4461214361042161402181.png

Jakbyś chciał jeszcze jakieś screeny a dokładnie daty to pisz na pw to chętnie mogę Ci porobić.

Opublikowano

Czy warto? Dla mnie to już troszke nie warto, ponieważ tak jak Shagareq, dzieci opanowały gre więc zwłaszcza na pandorze i syberii nie da sie już grać (tzn da sie, lecz trzeba wiedzieć gdzie i kiedy expić oraz potrzebne jest porządne eq). Ja jako tako przestałem grać od jakiegoś czasu. Jeśli masz ochote grać to możesz spróbować lecz nie oczekuj, że będzie to łatwe przy dzisiejszym community tej gry.

Tutaj podaje jakiś taki mój postęp w gre jaki osiągnąłem na pandorze:

780381436115241863446.png

Opublikowano

Ostatnia moja "dobra" gra była na wakacjach 2013, od tamtego czasu loguję się tylko co tydzień, aby mi postaci z priva nie wywalili.

4461214361042161402181.png

Jakbyś chciał jeszcze jakieś screeny a dokładnie daty to pisz na pw to chętnie mogę Ci porobić.

Nic tu nadzwyczajnego nie masz =.=

Każdy kto ma teraz 15+ lat powinnien mieć takie itemy, jeśli nie oddał konta.

Chociaż pamiątki dla mnie nie mają żadnego znaczenia, bo one nie grają.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Temat ma inny temat, więc prosiłbym trzymać się go. I jeśli ktoś może na doradzić czy opłaca się grać. Czy da się przy tej grze mile śledzić czas, nie Tobiasz tylko za levelem, ale poznac milych ludzi, pogadac, bawic sie.

Opublikowano

Temat ma inny temat, więc prosiłbym trzymać się go. I jeśli ktoś może na doradzić czy opłaca się grać. Czy da się przy tej grze mile śledzić czas, nie Tobiasz tylko za levelem, ale poznac milych ludzi, pogadac, bawic sie.

Nie da się.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Opłaca, dalej można natknąć się na spoko ludzi, postać na E II , znaleźć fajny klan. Jednak co raz więcej dzieciaków pojawia się na GLOBALNYCH serwerach, naszczescie wprowadzili Pandorę, gdzie wszystkie te "dzieci" poszły za łatwym expem (nie mówie, że Pandora to zły świat)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przestałem grać w Margoniem,ponieważ mam pożyczkę a ja na grę hajsu nie wydaje.Ogólnie to polecam powrócić do Margonem,możesz poznać bardzo fajnych ludzi.Polecam grać na Lelwani.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...