Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGO:Podniosl sie poziom, czy po prostu ja zapomnialem jak sie gra?

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Bylem goldem 4(grajac solo spokojnie matchowalo mnie z MG2/MGE)

Zrobilem sobie przerwe od csa tak na miesiac( musialem wkoncu wbic na lolu tego diamenta ;D).Oczywiscie cos tam gralem, zeby nie stracic rangi.I wbilem na lolu tego diamenta, no to se mysle ok, teraz pora na csa.

I tu zaczal sie problem

Jeszcze miesiac temu idealnie wrecz kontrolowalem fullauto, zabijajac nim kazdego kto stanal mi na drodze.Tymczasem grajac sobie tydzien temu kilka rankedow z mojego fullauto zdazylem wystrzelic zaledwie dwa/trzy strzaly i od razu dostawalem bule w jednym strzale.Kolesie wogole przestali sprayowac, tylko pestki widze.Byl moze jakis update do csa?Nie oplaca sie juz sprayowac?Z tego co pamietam to na MGE rozpierdalalem sprayem kazdego kto pestkowal, bo po prostu nie zdazali trafic mi buly.Teraz nawet od goldow w kazdym strzale dostaje heada, ludzie przestali sprayowac i tylko pestkuja.Podniosl sie poziom?Nie oplaca sie juz sprayowac?Wytlumaczy mi ktos co sie stalo ;D?

Opublikowano

Jesteś po prostu c*****y, silver = gold, gold = ak. Pewnie naoglądałeś się poradników od nothinga czy friberga i spray'ujesz przez całego longa. 

­

Opublikowano

Weź Błażeju nie opowiadaj głupot.
Na poziomie g4 zabijasz każdego z full auto.. to dlaczego nie jesteś znacznie wyżej, skoro tak dobrze Ci szło? 
Poza tym ile zagrałeś tych gierek? Jeden turniej? 
Poziom się nie zmienił, można powiedzieć że nawet spadł ostatnio.
Może po prostu mieli farta, akurat trafili Ci się ludzie z lepszym dniem i dlatego. :P

//Reklama OFF.

Opublikowano

Poziom strasznie spadł.Kiedyś szeryf to dzisiaj global.Nie grałes po prostu i muisz troche postrzelac,skill wróci.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Weź Błażeju nie opowiadaj głupot.

Na poziomie g4 zabijasz każdego z full auto.. to dlaczego nie jesteś znacznie wyżej, skoro tak dobrze Ci szło? 

Poza tym ile zagrałeś tych gierek? Jeden turniej? 

Poziom się nie zmienił, można powiedzieć że nawet spadł ostatnio.

Może po prostu mieli farta, akurat trafili Ci się ludzie z lepszym dniem i dlatego. :P

Oczywiście z tym że każdego to trochę przesadziłem, ale chodzi o fakt że kontrolowałem je na tyle dobrze, żeby zabić wroga w 75% sytuacji kiedy stałem z nim twarzą w twarz

Dlaczego nie jestem wyżej?Sam nie wiem jak działa ten awans na csie....

Pamiętam że zanim jeszcze "przerzuciłem" się na lola, czyli jakiś miesiąc/2 miesiące temu wygrałem jakieś 5 gier pod rząd, będąc pierwszy/drugi w tabeli z liczbą MVP oscylującą w granicach 5-7.

Jesteś po prostu c*****y, silver = gold, gold = ak. Pewnie naoglądałeś się poradników od nothinga czy friberga i spray'ujesz przez całego longa. 

Po pierwsze, nie oglądałem żadnych poradników.Grać nauczyłem się sam(oprócz tego, że kiedyś miałem problem z rozróżnieniem odległości na której można sprayować, a na której pestkować)

Zresztą nie widzę nic złego w sprayowaniu przez całego longa.Mój kolega, który aktualnie jest orzełkiem 2, posiadał myszkę logitecha(nie pamiętam jaka, ale wiem że była ona bardzo dobra) potrafił idealnie przeciągnąć spraya przez długość całego longa(niestety, rozwaliła mu się i aktualnie gra na jakieś taniej).

I twój tok rozumowania nie jest poprawny- nie każdy gold czy ak jest c*****y(nie mówię o silverach, bo tam się dzieją różne dziwne rzeczy, ale mimo to znam kilka osób które są silverami, a zasługują na rangę dużo wyższą).

Co do deathmatchów, ehh, nie wiem czy to jest jakaś misja w operacji, ale latają kolesie z deaglami i walą heady w takim tępie że nawet nie zdąże wystrzelić dwóch strzałów. Zresztą macie rację, chyba mi trochę się refleks pogorszył.

W takim układzie jak wrócę(aktualnie jestem na wyjeździe, daleko od domu) wezmę się w garść, i poćwiczę trochę ;d

Opublikowano

Oczywiście z tym że każdego to trochę przesadziłem, ale chodzi o fakt że kontrolowałem je na tyle dobrze, żeby zabić wroga w 75% sytuacji kiedy stałem z nim twarzą w twarz

Dlaczego nie jestem wyżej?Sam nie wiem jak działa ten awans na csie....

Pamiętam że zanim jeszcze "przerzuciłem" się na lola, czyli jakiś miesiąc/2 miesiące temu wygrałem jakieś 5 gier pod rząd, będąc pierwszy/drugi w tabeli z liczbą MVP oscylującą w granicach 5-7.

Po pierwsze, nie oglądałem żadnych poradników.Grać nauczyłem się sam(oprócz tego, że kiedyś miałem problem z rozróżnieniem odległości na której można sprayować, a na której pestkować)

Zresztą nie widzę nic złego w sprayowaniu przez całego longa.Mój kolega, który aktualnie jest orzełkiem 2, posiadał myszkę logitecha(nie pamiętam jaka, ale wiem że była ona bardzo dobra) potrafił idealnie przeciągnąć spraya przez długość całego longa(niestety, rozwaliła mu się i aktualnie gra na jakieś taniej).

I twój tok rozumowania nie jest poprawny- nie każdy gold czy ak jest c*****y(nie mówię o silverach, bo tam się dzieją różne dziwne rzeczy, ale mimo to znam kilka osób które są silverami, a zasługują na rangę dużo wyższą).

Co do deathmatchów, ehh, nie wiem czy to jest jakaś misja w operacji, ale latają kolesie z deaglami i walą heady w takim tępie że nawet nie zdąże wystrzelić dwóch strzałów. Zresztą macie rację, chyba mi trochę się refleks pogorszył.

W takim układzie jak wrócę(aktualnie jestem na wyjeździe, daleko od domu) wezmę się w garść, i poćwiczę trochę ;d

twój kolega to jakiś lanowiec pewnie. Jeżeli ktoś jest w silverze, to nie może zasługiwać na wyższą rangę, jak można nie wyjść z silvera? I co w tym dziwnego, że hs walą na dm? Jest pewnie jakaś misja. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...