Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fpsami

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pobrałem sobie dzisiaj cabala i na najwyższych ustawieniach mam ok. 14 fpsów, a na najniższych 18-20. Mój laptop spełnia rekomendowane wymagania, ale gra sie ścina. Po reinstallu jest to samo.

Jakby ktoś chciał specyfikację:

i5 3230M 2.6Ghz z turbo 3.2

4GB 1333Mhz

Nvidia 710M 2GB

W8 64bit

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Gra jest tak zoptymalizowana. W sumie nie wiem czemu podali na stronie tak niskie wymagania, bo c2 potrafi ciąć na kompach z gtx980

Podobno nie używa full mocy GPU, oby wyszedł niedługo jakiś patch poprawiający optymalizację.. 

Opublikowano

Słaba optymalizacja to po pierwsze. Po drugie na 1 serwerze się za dużo osób kisi i przez to masakryczne lagi. Wiadomo coś o serwerze EU? Bo ping też robi swoje..

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

nie chodzi o optymalizacje pewnie masz  integre w lapku wchodzisz w ustawienia bateri i przełącz na wysoką wydajność bo gierke możliwe że właśnie przez oszczędność energi odpala na integrze

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

^ według wymagań jakie podali na stronie to nawet na integrze mu powinno działać płynie. Po prostu optymalizacja jest z*****a, wystarczy zobaczyć ile jest tematów na forum o małej liczbie FPS na mocnych komputerach.

Opublikowano

nie chodzi o optymalizacje pewnie masz  integre w lapku wchodzisz w ustawienia bateri i przełącz na wysoką wydajność bo gierke możliwe że właśnie przez oszczędność energi odpala na integrze

Gra jest uruchomiona przez dedykowaną kartę.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra jest tak zoptymalizowana. W sumie nie wiem czemu podali na stronie tak niskie wymagania, bo c2 potrafi ciąć na kompach z gtx980

Podobno nie używa full mocy GPU, oby wyszedł niedługo jakiś patch poprawiający optymalizację.. 

yyy... to do tego gtx980 chyba intel pentium 4, bo ja mam r9 280 i nie mialem ani jednej przycinki wszystko na very high rodziałka itp, a fps najmniej ile mialem, to 55 więc nie wiem co ty gadasz

Cześć, pobrałem sobie dzisiaj cabala i na najwyższych ustawieniach mam ok. 14 fpsów, a na najniższych 18-20. Mój laptop spełnia rekomendowane wymagania, ale gra sie ścina. Po reinstallu jest to samo.

Jakby ktoś chciał specyfikację:

i5 3230M 2.6Ghz z turbo 3.2

4GB 1333Mhz

Nvidia 710M 2GB

W8 64bit

masz słabą grafikę, co z tego, że należy do nowych jak jest słabsza dwukrotnie od starej gtx 9800

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...