Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak oferuje strefe pod serwer METINA !

DeVcio1964

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie polecam tego Teamspeak'a oraz podjęcia się współpracy, szybki support ze strony administracji, miła administracja, atmosfera naprawdę super. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Wspólnie z z ekipą złożyliśmy się na licencje i obecnie jest 256 slotów :)

To wciąż mało konkretny serwer metina potrafi zająć 512 slotów a standardowa ilość użytkowników + x serwerów metina sprawi że te sloty znikną w jedną chwile. Ps: pamiętaj iż kontaktując się z supportem TS3 możesz złożyć prośbę o upgrade licencji do większej ilość slotów bez płacenia całościowej sumy. Anyway Polecam

Opublikowano

To wciąż mało konkretny serwer metina potrafi zająć 512 slotów a standardowa ilość użytkowników + x serwerów metina sprawi że te sloty znikną w jedną chwile. Ps: pamiętaj iż kontaktując się z supportem TS3 możesz złożyć prośbę o upgrade licencji do większej ilość slotów bez płacenia całościowej sumy. Anyway Polecam

Ok dziękuje za informację :) 

Opublikowano

Polecam teamspeaka.

Ogarnięta, miła adminstracja, która jest skora do częstej rozmowy z użytkownikami, pożartowania sobie z nimi itp.

Częste eventy, różne nagrody.

Serwer ogarnięty, nic tylko polecić!

736181470940422997756.png

Opublikowano

Moim zdaniem można Polecić tego team speaka, ale kiedyś byłem świadkiem jak pan Devcio współpracował z serwerem Ra***MT2 , nie był on zbyt miły dla nich, śmiał się z ich pracy dlatego, że na serwerze było troszkę więcej bugów. Moja ocena jest Neutralna co do tego, lecz może się zmieni do tego czasu życzę wam Powodzenia  ;)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Nie śmiałem się z ilości bugów a podejścia właściciela tego serwera... Ponieważ na serwerze faktycznie było pare bugów ale był jeden poważny a główny założyciel stwierdził że na tych bugach zarobi więc go wyśmiałem ^^ w końcu serwer ma być dla graczy jak najlepszy :)

Opublikowano
<15:45:01> "DeVcio" connected to channel "╠   Lobı̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̨by"
<15:45:45> "DeVcio" is now known as "Admin Server Query"
<15:47:14> "Admin Server Query": <IP TSA> ZMIANA TS !

żałosne... jesteś tak słaby, że twój serwer z 10 osobami musi spamować na innych

do tego dochodzi crackowana licencja i serwer pewnie padnie jak ostatni

w sumie nie ma się co dziwić :D jak dalej takie praktyki reklamowe będziesz prowadził to może i ktoś ci pomoże w tym aby serwer szybciej padł

nie polecam

Opublikowano
<15:45:01> "DeVcio" connected to channel "╠   Lobı̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̨by"
<15:45:45> "DeVcio" is now known as "Admin Server Query"
<15:47:14> "Admin Server Query": <IP TSA> ZMIANA TS !

żałosne... jesteś tak słaby, że twój serwer z 10 osobami musi spamować na innych

do tego dochodzi crackowana licencja i serwer pewnie padnie jak ostatni

w sumie nie ma się co dziwić :D jak dalej takie praktyki reklamowe będziesz prowadził to może i ktoś ci pomoże w tym aby serwer szybciej padł

nie polecam

Nie posiadam crackowanej licencji to po pierwsze , po drugie padnie jak ostatni ? tyle że ostatni dalej stoi tylko prowadzi go inna osoba nie wiesz to się nie udzielaj ... Ten TS akurat stoi już ponad 3 miesiące. I to nie ja reklamowałem tylko pewna osoba z mojego TS także powodzenia.

Opublikowano

Nie ośmieszaj się.

Crackowana licencja

Nie ty reklamowałeś, tylko że gościu miał twój nick i twoje IP. Oprócz ciebie był też twój kolega.

Nie polecam tego oszusta, kłamcy, krętacza i dzieciaka do żadnej współpracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...