Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

niesamowite błedy gry..

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj gralem arenke i 2 raz w zyciu udalo mi sie wbic quadre a staty mialem tez rekordowe bo 20/4 i mnie wywalilo 2 min przed koncem.Okazalo sie,ze nie zapisalo mi jakby poprzedniego meczu.Kumpel dostal desertera na godzine,za to ze go wywalilo.No ja jestem rozwcieczony a wy co o tym sadzicie ?

Opublikowano

Napisałeś to żeby sie pożalić? Serwery mają jakie mają, a quadre czy pente jeszcze nie raz wbijesz. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Napisałeś to żeby sie pożalić? Serwery mają jakie mają, a quadre czy pente jeszcze nie raz wbijesz. ;)

zalozylem sie o 20 zl ze dzisiaj wbije quadre wlasnie a gram juz rok i byla to dopiero moja druga mimo to ze jestem jedna z najlepszych wiewiorek na arenie w smite..

Opublikowano

quadr będziesz miał jeszcze miliony więc idź ryczeć do kąta, a nie tu na forum najlepsza wiewiórko na arenie xD

Opublikowano

Polecam wstrzymać się od takich poważnych gier przez pewien czas, bo wczorajszy dzień pokazał, że mają spore problemy (wywalało w pewnym momencie przez prawie godzinę co kilka minut).

Faktycznie, quodrę wbijesz jeszcze wiele razy, bo przybędzie Ci sporo umiejętności i wtedy zobaczysz, ale szkoda, bo szkoda, nie zawsze trafiają się tak udane meczyki. 

Na pocieszenie powiem, że miałem kiedyś podobną sytuację, tylko nie zapisało mi penty. ;) 

Opublikowano

Fajny temat , żeby sobie post nabić

Serwery Hi Rezu są jakie są nie zmienisz tego. Pozatym sam Hi Rez tego nie robi DDOSY są teraz nowe.­

Opublikowano

zalozylem sie o 20 zl ze dzisiaj wbije quadre wlasnie a gram juz rok i byla to dopiero moja druga mimo to ze jestem jedna z najlepszych wiewiorek na arenie w smite..

No to wyjaśnij koledze, że Hi-Rez Cię strollował i zdechły serwery po Twojej quadrze. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...