Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start itp.

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka kumpel nie ma konta wiec pisze za niego.

Chce zacząć grać na początku na Pandorze a później wbić gdzieś na priva.

Ile sł musiałby wydać żeby jakoś zacząć?

20+na wyczerp i co mu jeszcze by sie przydało żeby mógł sobie grac dobrze?

I czy miałby strony do kupowania złota przez psc/sms?

Dobre odp like :)

Edit

I jaka postać dla niego?Nie ma dużego doświadczenia w margonem, ogółem tylko 30 lvl.

Opublikowano

Szczerze, to zapytaj sie jasieeeksa w jego temacie z pandory, ale według mnie to kup tylko wyczerp, może 1 sł na te startowe 250k, Hajsy to z allegro. Postać to fajny jest palladyn

Opublikowano

@Jednorożeł

dziękuję za polecenie.

To więc tak, na początek należy się skupić co chce twój kolega osiągnąć bo to jest podstawowa najważniejsza rzecz.

Czy chce np. stanąć na 64 lvl i stać na orlicy z klanem wtedy polecam wojownika (na wyższych poziomach jest gównem) lub paladyna

Jeśli chcę lecieć z levelem polecam tropiciela, pierwszy raz grałem tropicielem, na ok. 88 poziomie z 4 heroikami dawałem radę dla osób z 1-2 legami ;) 

Mag to również dobry wybór na początek, duży DMG, mała ilość życia ale nadrabia jak już mówiłem siłą ataku.

A więc tak:

Postój na Tytana/e2 - ok. 60-64 lvl - Wojownik / Paladyn 

Spokojna gra bez większych postoi - Tropiciel / Mag

Jeśli chodzi o zakup złota nigdy niech nie kupuję złota w margonem za smocze łzy, po prostu strata hajsu chyba, że tylko na początek na 'poty' (250k)

Złoto kupuje się na Allegro, na Pandorze wychodzi 1zł = 10m 

Wydatek na start to można powiedzieć dla takiego laika 24-28 SŁ (20 wejście i tydzień wyczerpania za 4SŁ z tego co pamiętam lub 8 SŁ na 2 tygodnie)

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania zapraszam do mojego tematu lub na gg 10804049 :) 

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...