Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputerek do grania i 'strimingu'

Deerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolejny raz już piszę o to w tym dziale. :p

Za niedługo urodzinki (18) i z tego co przypuszczam nazbiera się spora suma, dlatego chciałbym kupić jakiś komputer który będzie dobry do grania w gry typu LoL, CS:GO. Również żeby był dobry do streamowania bo chciałbym w końcu wykorzystać swój mikrofon który do tego kupiłem. :P

Czy z listy na lipiec sprzęt za 3200 lub 3500 będzie dobry? Liczę na Waszą pomoc! ;)

Opublikowano

Tak zestawy miesiąca są dobrze złożone, możesz śmiało kupować :D

A ogólnie sprzęt jest dobry? Wejdą nowe i najnowsze gry? Ustawienia w LoL'u będę mógł ustawiać na hard? 

Między tymi dwoma zestawami który jest lepszy? 

Opublikowano

3500 oczywiście, w Lola spokojnie pograsz na najwyższych ustawieniach razem z nagrywaniem.

A co do CS:GO? Z ustawieniami + striming?

Opublikowano

Sam mam boxowe chłodzenie i nie narzekam, a co do monitora to polecam http://www.morele.net/monitor-aoc-i2369vm-579267/

Właśnie, tutaj moje pytanko... bo mam aktualnie laptopa + monitor ze starego komputera [kwadratowy]. Jestem przyzwyczajony do posiadania dwóch monitorów dlatego chciałbym posiadać 2 takie same lub podobne do siebie monitory. Jakiś tanie i dobre monitory które ze sobą współgrają?

W sumie wyrąbane, jak na razie kupię ten jeden monitor. :P

Opublikowano

@premul - a co sądzisz o tych monitorach?
LG 25UM55-P 21:9;

Samsung S27D390HS;

BenQ GW2769HS;

LG 24MP36HM-S;

Lub polecasz jeszcze jakiś inny monitor, większy od tego AOC?

Jest możliwość zamiany obudowy z zestawu za 3500 na Zelman R1 USB 3.0 albo jakąś super ''dizajnerską''? 

np.: 

http://www.morele.net/obudowa-aerocool-battlehawk-midi-tower-biala-en55422-742880/
Opublikowano

Z niedrogich „dizajnerskich" to Bitfenix Neos z oknem albo Zalman R1 (ten lepszy jest)

A ta obudowa co dał @ZeciarzEmil1 ? Jest dobra?

Wybierałbym między tymi trzema obudowami, ta jednak Ostrog bardzo mi się podoba! 

@CiasteczkoMen co do monitorów, u góry napisałem coś o nich i dałem przykłady, mógłbyś doradzić? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...