Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thresh "Mechanics"

Kaktus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc grałem sobie wczoraj wieczorkiem soloQ. Pierwszy pick, napisałem, że idę na mida i lock in kog maw. Niestety ostatni pick nie przeczytał czatu i myślał, że idę na adc. Tak więc 1 gra kogiem na dolnej alei - ranked. Mogło się źle skończyć gdyby nie Thresh ;)

https://youtu.be/UjbylmTOee8

No, w skrócie + 24 lp.

giphy.gif

Opublikowano

Nawet śmiechłem xD, beka z tym threshem ;)

Fajny montaż.

Opublikowano

Nawet śmiechłem xD, beka z tym threshem ;)

Fajny montaż.

Było więcej takich akcji, ale nie miałem czasu oglądać całej powtórki i sledzić jego grab. Ale po pierwszej akcji z filmiku - Mózg roje****.

Wiem, że mogłoby to wyglądać lepiej, ale nigdy się w coś takiego nie bawiłem.

giphy.gif

Opublikowano

Jaka dywizja tego Thresha? Widać, że chłopak się stara chociaż nie zawsze mu to wychodzi  :rolleyes: . Kilka dni trenowania i będzie lepszy :D

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jaka dywizja tego Thresha? Widać, że chłopak się stara chociaż nie zawsze mu to wychodzi  :rolleyes: . Kilka dni trenowania i będzie lepszy :D

@MornessWłaśnie sprawdziłem. Plat 4. 33 % win ratio thresh. Otp chyba ( ͡° ͜ʖ ͡°)

giphy.gif

Opublikowano

Nie byłoby to śmieszne, gdyby nie taki dobry montaż :D ­Świetnie Ci to wyszło, czekam na kolejne, podobne filmiki :P

Opublikowano

Nie byłoby to śmieszne, gdyby nie taki dobry montaż :D ­Świetnie Ci to wyszło, czekam na kolejne, podobne filmiki :P

Rumienie się xD. Jak mam być szczery to było robione bardzo na szybko. Ale zacząłem już nowy "montaż", do którego mam zamiar się przyłożyć. Tj. nie będzie tego napisu fraps u góry, czerwonej ramki dookoła, fragmentów interface'u z powtórki i innych niedociągnięć. Tylko zastanawiam się teraz ile przeciętnie taki filmik powinien trwać. Bo 30/40 sekund tak jak w tym przypadku to zdecydowanie za mało.

giphy.gif

Opublikowano

Rumienie się xD. Jak mam być szczery to było robione bardzo na szybko. Ale zacząłem już nowy "montaż", do którego mam zamiar się przyłożyć. Tj. nie będzie tego napisu fraps u góry, czerwonej ramki dookoła, fragmentów interface'u z powtórki. Tylko zastanawiam się teraz ile przeciętnie taki filmik powinien trwać. Bo 30/40 sekund tak jak w tym przypadku to zdecydowanie za mało.

Najkrótsze profesjonalne montaże trwają od +/- 3 min do +/- 6. Najdłuższe jakie widziałem to ponad godzię trwały :P

Opublikowano

Najkrótsze profesjonalne montaże trwają od +/- 3 min do +/- 6.

Zajmie mi to sporo czasu ze względu na to, że wszystkie akcje są z moich gier. Tj. musiałbym zagrać całkiem sporą liczbę gier, żeby zobaczyć kilka rzeczy wartych uwagi.

giphy.gif

Opublikowano

całkiem ok... tylko nie zrobił czegoś super zajebistego :P...

zwykła ślverowa akcja xD... ale jest ok :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...