Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptopy MSI

Terik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Chciałbym kupić sobie laptopa do gier. Znalazłem parę laptopów MSI (czytając opis uważam, że są dobre do gier). Doradzicie mi czy naprawdę są takie super? 

Chodzi mi o granie na NAJWYŻSZYCH detalach w takie gry jak: CS:GO, Wiesiek 3, Farming Simulator 2015+ i inne nowsze produkcje. 

Potrzebuję, aby kupno było najlepiej w ratach 0%!

Myślałem o tych: 

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/msi-gp60-2pf-644xpl-i5-4210h-8gb-500gb-dos.bhtml

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/msi-apache-ge60-i7-4720hq-8gb-1tb-gtx850m.bhtml

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/msi-leopard-pro-gp60-i5-4210h-8gb-1tb-gtx850m.bhtml

Laptopa wybieram ze względu na to, że często wyjeżdżam. 

Opublikowano

Na rzadnym z nich nie zagrasz na FULL detalach w w3 jedynie LOW

Za ta cene laptopy kompletnie NIE opłacalne.

Do 3500 zł O wiele wydajniejszy masz Lenovo y50-70 z i7 i GTX960m. Matryca FULL HD IPS. Podświetlana klawiatura, głośniki JBL, dobre wykonanie, smukła, elegancka obudowa, łatwy dostęp do układu chłodzenia, dobre rozmieszczenie portów, dość długi czas działania (jak na takie podzespoły). Najlepszy stosunek ceny do wydajności.

Na Lenovo moze na najwyzszych nie zagrasz bo to tylko laptop ale na średnich juz tak.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Na rzadnym z nich nie zagrasz na FULL detalach w w3 jedynie LOW

Za ta cene laptopy kompletnie NIE opłacalne.

Do 3500 zł O wiele wydajniejszy masz Lenovo y50-70 z i7 i GTX960m. Matryca FULL HD IPS. Podświetlana klawiatura, głośniki JBL, dobre wykonanie, smukła, elegancka obudowa, łatwy dostęp do układu chłodzenia, dobre rozmieszczenie portów, dość długi czas działania (jak na takie podzespoły). Najlepszy stosunek ceny do wydajności.

Na Lenovo moze na najwyzszych nie zagrasz bo to tylko laptop ale na średnich juz tak.

A jak by chodził FC 4 i CS:GO na tych od msi?

Opublikowano

a jak jest z chłodzeniem w tym laptopie?

Tak jak wspomniałem czy Lenovo odpali grę taką jak Wiedźmin 3, CS:GO, ETS 2, BF 3/4?

Jeżeli tak to na jakich ustawieniach?

Opublikowano

CS GO to na ultra pójdzie. A FC4 na low/med.

Ale te MSI sa strasznie drogie NIE opłacalne.

Jak chcesz MSI zobacz sobie MSI GE60 z i7 i GTX860m. - tutaj tez znacznie lepszy laptop niz 3 podane przez Ciebie a tańszy.

Na Lenovo masz wydajniesjza grafike o 40 % od GTX850m wiec odpalcisz napewno lepiej gry jak na MSI

Opublikowano

CS GO to na ultra pójdzie. A FC4 na low/med.

Ale te MSI sa strasznie drogie NIE opłacalne.

Jak chcesz MSI zobacz sobie MSI GE60 z i7 i GTX860m. - tutaj tez znacznie lepszy laptop niz 3 podane przez Ciebie a tańszy.

Na Lenovo masz wydajniesjza grafike o 40 % od GTX850m wiec odpalcisz napewno lepiej gry jak na MSI

a ten laptop w sygnaturce - polecasz? co z grami? przegrzewa się? :P

Opublikowano

Moj laptop co ma w sygnatruce to był dobry 2 lata temu :P

Akurat Lenvo y50-70 to jego zaminnik jest jakies 60-70 % wydajniejszy wiec bez sensu pchac sie w ten co mam

Opublikowano

Wejdź na ceneo.pl i znajdziesz sklepy bez problemu.

Taniej, wiadomo kupisz allegro do 2000-2400 zł używany 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...