Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Kurwa Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiec pobralem hacka http://www.mpcforum.pl/topic/143468-fly-hack-alt/ no i wlaczylem, potem mi sie troche zwiesil komp i wylaczylem combata i tego hacka

kiedy chcialem ponownie wlaczyc combata to mi sie pojawia takie cos ''operacja zostala anulowana z powodu ograniczen nalozoych na ten komputer. skontaktuj sie z administratorem sytemu"

nie moge nic wlaczyc nawet przegladarki

moze mi ktos kurwa pomoc

dam +

Jeżeli posiadasz konto na chomiku kliknij w baner lub w linka

D4rkHunt3r.gif

kliknij w tego linka

albo w tego

lub w tego

Opublikowano

Bo pewnie ten fly hack to kolejna ściema i ci tylko w rejestrze namieszał

fear2s.png
Opublikowano

załóż nowego uzytkownika kompa i ustal go administratorem i usuń tamten mi to pomogło

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

Opublikowano

Jeżeli ten hack Ci zmienił, że systemowy administrator nie jest już administratorem to zostaje Ci reinstall systemu, lub pójdź do informatyka.

Jeżeli nie to wciśnij ctrl+alt+delete (tylko w XP, vista i 7 mają inny skrót) w oknie w którym się logujesz i w tabelce wpisz administrator, o hasło jakie mu dałeś (lub zostaw puste jak niema) i tam przywróć ustawienia, to samo uzyskasz włączając system w trybie awaryjnym

PS.

NIGDY SIĘ NIE UŻYWA KONTA ADMINISTRATOR BEZ POTRZEBY (chodzi o konto administratora systemowego)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Heh ... Ja na to sam wpadlem i wszystko ok, tylko jeden problem jak wejść na systemowego admina jak mam laptopa ...

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

Heh ... Ja na to sam wpadlem i wszystko ok, tylko jeden problem jak wejść na systemowego admina jak mam laptopa ...

wejdz w panel sterowania poetm narzedzia administracyjne potem zarzadzanie komputerem potem irzytkownicy i gypu lokalne i tam znajdujesz to konto i odzanaczasz ptaszka w opcji 'konto jest wylaczone'

@edit

i proponowal bym bana dla tego nooba co wstawil ten hack.

Jeżeli posiadasz konto na chomiku kliknij w baner lub w linka

D4rkHunt3r.gif

kliknij w tego linka

albo w tego

lub w tego

Opublikowano

@Up

Spróbuje a co do tego n0pa on bedzie robil nowe konta wiec ban IP ..

@Edit

yyy... Nie mam narzędzia administracyjne ... Mam laptopa XP, więc ? :(

03091112_Veteran_Leon.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...