Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond Rush - No i gdzie to "elohell" i "słabe teamy"?

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i jest P3 z P5, w enemy polska Cassio na BoLu, ale dość słaby typ, bo przegrał xD Jak userzy MPC to pozdrawiam!

CNxHFxj.png

btw.

DSYi9bz.png

Opublikowano

oj miszczu ;_;... mam taki sam nick w lol-u jak i na MPC :)

Przyjaciel z Top-a przez którego Jasio fidował xD... ale nie zmienia to faktu że top-a wygrałem 

a grę i tak wygraliśmy... a jasio pewnie dostał banana... prutasa... 

Opublikowano

Może dodaj do swojej konstruktywnej krytyki co i na co mam zmienić. Item junglowy, buty? 

­

Nigdy nie bierze się sunfire'a na champa, który ma niewidoczność na jakimś skillu bo pasyw sunfire'a zabiera nam niewidoczność.

Przykład : Wukong używa W i wystarczy, że ktoś w niego wejdzie podczas jego niewidki i już Wukong od razu jest widoczny bo zadał DMG tym obszarowym sunfira

Generalnie ja grałem Eve pod ten nowy item Runeglaive i nieźle napierdziela. Luden i Hextech nieźle działa bo E nakłada efekty. Szperaj na probuilds.net bo to jedyna słuszna stronka do buildów, run i masterek od prosów.

Opublikowano

Więc w sumie w jakoś lekko ponad tydzień jest już diament :3

PWMiViZ.jpg

Opublikowano

Wyjscie do diamentu na eune teraz to najprostsza rzecz ever, powodzenia z przyjebami ktorzy Cie nie przepuszcza do master tiera, elo.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Niby ładnie ale jednak mógłbyś grać solo Q, duo Q jest 100x łatwiej+ grasz ciągle praktycznie jedną postacią. IMO żaden wyczyn

Opublikowano

duo q jest zaprojektowane tak byś dostawał trudniejszych przeciwinikow, btw chyba lepiej grac jedna postacia i miec free elo niz 101241241241 postaci ktorych sie za c**j nie zkmini wszystkich i feedowac co nie? =) pan bronzodia up wypierdalaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...