Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge awansowac

szymono1256

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu nie moge k**** awansowac, mam wygrane 6 gier z rzedu, w tabeli zawsze 1-2 miejsce. Teraz trafilem na team cheaterow wiec przegralem, i znowu wygrywac te mm'y z warzywami ;/. Moja ranga to g2

Opublikowano

Zawsze możesz awansować, po prostu nie masz szczęścia.

Raz musisz wygrać z 10 razy, a nieraz po 2 nawet awansujesz.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Masz za niski MMR żeby system ci dał awans, musisz strikeami go nadrobic, ja do kałacha musiałem wygrac jakies 20-25 meczów . Musisz grać i wygrywać dużo teraz
pozdr.

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

wygrac, slowo latwe, tylko granie 3vs5 to nie jest normalne. albo grac z jakimis boostowanymi dziecmi co szukaja celownikiem kamieni na ziemi .__.

Opublikowano

wygrac, slowo latwe, tylko granie 3vs5 to nie jest normalne. albo grac z jakimis boostowanymi dziecmi co szukaja celownikiem kamieni na ziemi .__.

Gra się z teamem, ja nie gram z randomami chyba że jest nas 4.

­

Opublikowano

Pocieszę cię, bo żeby z supreme na globala awansować musiałem wygrać 13 gier pod rząd ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Hmm to poszukaj kogoś w swojej randze. Napisz do mnie to może zagramy mam mg1 (ak). Nick na steam:Maxiores na avatarze mam Alucarda :)

Opublikowano

Masz za niski MMR żeby system ci dał awans, musisz strikeami go nadrobic, ja do kałacha musiałem wygrac jakies 20-25 meczów . Musisz grać i wygrywać dużo teraz

pozdr.

Gowno dupa kamien kupa :D 25 meczow? to ladnie jestes slaby mi z g4 do kalcha tylko 2 mecze elo xDD.

Poprostu znajdz sobie ludzi co graja na poziomie napisz na mpc jest temat szukam ludzi ale to tam same warzywa szukaja kogos do bostu xD znalazlem 3 kolesi to 3/16 itp :D.Polecam ci wejsc na jakis server i pograc troche z ludzmi oczywiscie polski server jesli dobrze bedziecie sie komunikowac dodaj go do znajomych i graj z nim.Ja znalalem team na grupie steam  na 20 meczy wygralismy 17 mila atomosfera itp a jak zagrasz z randomami powiesz im "you are idiot" mutuj cie i infa nie daja :D przynajmiej ja tak mam.Najlepiej graj na mirage tam ogarnieci ludzie graja :D bo na duscie zazwyczaj same gowna graja "dzieci dusta ssieja w usta"n i ogarnij sobie smoki to duzo pomaga 

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...