Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xtie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zauważyłem, że nie ma poddziału media dla Cabala 2, a więc robię temat tutaj.

Moje pierwsze wrażenia grając w Cabala 2 - zapewne większość negatywnych odczuć jest spowodowana wysokim pingiem i słabą płynnością gry oraz dosyć zacofaną grafiką, bez polotu, bez niczego specjalnego...

Opublikowano

Póki co wbiłem 10 lvl, optymalizacja jest słaba, na very low mam 40 fpsów, a czasem spada do 20-30, mam nadzieję, że to poprawią, ale póki co zapowiada się przyjemna gierka. Jedyne zastrzeżenia mam do cutscenek, które są dla mnie zbyt krótkie, za częste i niezrozumiałe, ale polecam każdemu sprawdzić na własnej skórze tą gierkę ;)

Opublikowano

Mhm, od momentu zapowiedzenia Black Desert nagle wszyscy narzekają na grafikę w grach MMORPG, nie ważne jaka by ona nie była.. To w sumie trochę przykre. :P Grafika przeciętna, sporo MMORPGów ma taką samą czy podobną, więc nie wiem czy to powód do narzekań. ;d Mam nadzieję tylko, że ogarną te spamujące boty, bo to jest irytujące :|

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Jak od momentu black desert?

Człowieku. Jeżeli gra ma klimat i gra się przyjemnie to drugorzędna sprawa.

Ale tutaj:

Mam i7/ gtx 980m 24gb ramu (asus rog g751) i mam 22-35 klatek na max. Wybacz, ale wiedźmin i gta v mi trzyma 60 przy nagrywaniu na b.wysokich/ultra.

Czyli słaba optymalizacja.

Gra bez polotu.. Schematyczność jak wszędzie, niebo jest całe czarne (nie ma gwiazd itd), dialogi się bugują i nie słychać głosów postaci w cut scenkach. Robili tą grę tyle lat, mogi się przyłożyć bardziej.

I spam boty pierwszego dnia jużmiliony golda sprzedają czyli pierwszego dnia boty zostały wypuszczone wszędzie. 80% graczy na serwerach to boty, a nam będzie się wydawać, że mamy z kim pograć.

Opublikowano

Boty zawsze były i będą jedynie to można by ten spam zatrzymać ,ale myślę że to z czasem .Optymalizacja faktycznie słaba mam kompa podobnego do ciebie 

Gra i tak mi się podoba tylko muszą trochę poprawić ale wiadomo to beta dopiero .

sygna00e9.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

To jest dopiero open beta, w której będą wszystko poprawiać. Open Beta ma trwać dość długo więc myślę że poprawa optymalizacji raczej będzie.

Opublikowano

­Gra strasznie słaba, a ja czekałem tyle czasu na nią...

Pamiętam, że w Cabal Online nawet z kumplem całą wigilię mogliśmy pograć, a tutaj wbiłem maksymalny i cała gra mnie odstrasza.

Nie polecam.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...