Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

do usunięcia

xSaleen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spis jest bardzo ubogi, dodałbym tutaj więcej launcherów, m.in. Magic Launcher. Do tego przydałaby się jakaś grafika, by temat nie wydawał się taki pusty. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 5.07.2015 o 17:25, Polski_Ziom napisał:

Dodaj coś jeszcze, i zmień tło albo kolor czcionki, bo na wersji mobilnej (białe tło) nic nie widać.

Poprawione!

Dnia 5.07.2015 o 19:12, CusT napisał:

Spis jest bardzo ubogi, dodałbym tutaj więcej launcherów, m.in. Magic Launcher. Do tego przydałaby się jakaś grafika, by temat nie wydawał się taki pusty. :)

Grafika zostanie dodana jutro.

Magic Launcher przetestuje 2 skład ekipy.

minecraft.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Zaktualizowano linki, podawajcie na PW lub w tym temacie inne launchery (nasza ekipa przetestuje je w najbliższych dniach)

minecraft.jpg
Opublikowano

A gdzie KeiNett Launcher ??????

Moim zdaniem najlepszy 

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Jak dla mnie to dalej KeiNett :D

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

A więc polecam pobrać nową wersję KeiNetta, zawiera wiele aktualizacji, a zmieniła się także nazwa na Shiginima

minecraft.jpg
  • 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 7.03.2017 o 22:08, KantynaLaser napisał:

TeamExtreme! 3 lata korzystania - żadnych problemów!

Przetestuje w następnym tygodniu, dzięki za propozycje.

minecraft.jpg
Opublikowano

A gdzie Minecraft by Zyczu! :(

Osobiście polecam SKlauncher oraz Crystal-Launcher (SKlauncher czasami nie działa, tak samo strona launchera)

banner.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@_space_

@HicKD

MultiMc nie testowałem, wiec nie moge sie wypowiedzieć

Minecraft by Zyczu ma słabą reputacje wśród użytkowników, przez kilka głośniejszych afer

minecraft.jpg
Opublikowano

Spis bardzo biedny, jest jeszcze kilka dobry launcherów oczywiście moim zdaniem ;), mógłbyś też dodać jakieś zdjęcia jak launchery się prezentują.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Spis bardzo biedny, jest jeszcze kilka dobry launcherów oczywiście moim zdaniem ;), mógłbyś też dodać jakieś zdjęcia jak launchery się prezentują.

To było robione w 2015 roku, wtedy nikt nie myślał o obrazkach.

Do 2012 grałem na zyczu, potem przestałem i czasami pogrywam na shinigmie, który całkiem dobrze się sprawuje.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...