Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W ilu FPS pójdzie GTA V/CS:GO?

Sensitive™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ilu FPSach pójdą mi te gry : Gta V / CS:GO

1. : Procesor Amd FX-4130 (4x) 3,8, Karta graficzna MSI Radeon RD6670, Zasilacz cube max 450w, 4gb ram, dysk 500gb 

2.Płyta główna: Asus P5Q PRO P45/DDR2/SATA/GBLAN/ATX

Posiada wejścia na ramy 4x DDR2 

Karta Graficzna:
Nvidia GeForce 9600 GT 512 DDR3
Pamięci - Corsair DDR2 4GB (2X2GB 800MHz)

DYSK TWARDY o pojemności 500GB (SEAGATE ST350320AS 7200/32 SATA2)

3.19 cali matowym, o rozdzielczości 1680x 960 pikseli HD, bardzo wydajny czterordzeniowy pocesor Intel i3 4x 2,27 GHz, dysk 400 GB, pamięć operacyjna 4 GB, grafika Ati 1GB ddr3

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

Chodzi Ci o 1 / 2 / 3 ?

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

To jest tak nawalone, że nie zauważyłem, że to 2 lub 3 różne komputery. Dobrze by było jakbyś podał linki do tych komputerów, bo z tego opisu wynika, że w 1 kompie płyta nie pasuje do procka.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

1391501805-U179206.gif

Opublikowano

1391501805-U179206.gif

Opublikowano

Dałem ci coś z dolnego śląska przecież. Wolisz w coś pograć czy oglądać filmiki na yt ?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Wrocław mam zaraz obok siebie, 80 km, ale skoro typ mówił że grał na high w CS'a i na low w GTA V + mam na miejscu a cene pewnie zbije, tyle że chodzi mi o to który jest lepszy do grania, pewnie za jakiś czas kupie pare części i wymienie :)

Ten z Legnicy ma procka 4x 3,8 - ten z Wrocławia 4 x 3 [?]

Jedyne co lepsze to chyba to że można dołożyć RAM, ja się w sumie na tym nie znam  - ale tak na chłopski rozum przeanalizowałem ;)

Jednym słowem - są one podobne czy czym się różnią ale tak meega ?

@ZeciarzEmil1

1391501805-U179206.gif

Opublikowano

Jak masz na miejscu to niech przy Tobie odpali te gry które Cię interesują i sprawdzisz czy faktycznie mówił prawdę.

Opublikowano

No na 6670 na pewno w gta pograł płynnie....

Różnią się i to dużo.

W moim dostajesz bardzo dobry procek i nie najgorszą grafikę, a w twoim gówniany procesor i jeszcze gorszą grafikę.

Opublikowano

No nic dzięki, ugadałem sie z typem że za 800 zł odda [ten z Wrocławia] mam nadzieje ze wszystko bedzie git - dzięki ziomki, macie lajki ;p

1391501805-U179206.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...