Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver 2 to Gold

shou1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, będę zamieszczał tutaj sceeny meczów, mój plan przed końcem sezonu to wbcie Golda V. obecnie mam sII. Mam nadzieję, że mi się uda ;) Dzisiaj planuję rozegrać 3-5 meczy, rano od 6 do 10 grałem, mam tyle wolnego czasu, że nie wiem co z tym zrobić ;)  Przy okazji sprawdzę ile wydropię" ip z sII do gV , szczerze. wiem, że się uda ale za 2mieś + ;)

5b70cb2b19f4b4c2gen.png
Opublikowano

Z S2 do Golda... daleką masz drogę xD...

to z 400 może 800 gier będzie co ? :P... nie wiem po co zakrywasz nick... 

jakiś brzydki / obraźliwy / chu* ( pewnie i tak nie ) nick masz że go ukrywasz ?...

Opublikowano

Z S2 do Golda... daleką masz drogę xD...

to z 400 może 800 gier będzie co ? :P... nie wiem po co zakrywasz nick... 

jakiś brzydki / obraźliwy / chu* ( pewnie i tak nie ) nick masz że go ukrywasz ?...

Nie mogę ukrywać nicku ? :) Chwiliwo nie gram rankedów, zagram z 30 meczów 4 postaciami i dopiero, bo to co się dzieje to masakra ;)

Opublikowano

Słabe te wyzwanie. Przez 2 miesiące mógłbyś spokojnie wbić platyne, a nie 3 dewizje -.-

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Witam, będę zamieszczał tutaj sceeny meczów, mój plan przed końcem sezonu to wbcie Golda V. obecnie mam sII. Mam nadzieję, że mi się uda ;) Dzisiaj planuję rozegrać 3-5 meczy, rano od 6 do 10 grałem, mam tyle wolnego czasu, że nie wiem co z tym zrobić ;)  Przy okazji sprawdzę ile wydropię" ip z sII do gV , szczerze. wiem, że się uda ale za 2mieś + ;)

5b70cb2b19f4b4c2gen.png

W 2 miechy, to ja wyboostowałem z 12 kont do diaxa xD ,ale powodzenia skoro dla ciebie to coś ,to trzymam kciuki ;D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

W 2 miechy, to ja wyboostowałem z 12 kont do diaxa xD ,ale powodzenia skoro dla ciebie to coś ,to trzymam kciuki ;D

Postanowiłem coś takiego  zrobić gdy przegrałem 7 ranedów z rzędu :) a normale spokojnie przegrywam, na rankedach ludzie sa jacyś rozdrażnieni, 0/5  a oni już afk/feeduja itp. a na normalu nie raz było 0/8 a jeszcze gre wygraliśmy :)

Opublikowano

Jak to jest, że do normali przydziela mi brązy, a do rankedow takie cos? spadlem do s3 pier. tą gre ;)

4cc1b33f0121d5b6gen.png
Opublikowano

Poco ty się pchasz do tego suporrta. Suporrtem nie wycerrujesz gry.

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Poco ty się pchasz do tego suporrta. Suporrtem nie wycerrujesz gry.

Spróbuje czegoś innego, w tamtej grze spotkalem kumpla z reala :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...