Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do NT

quamper2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Jakoś ostatnio naszła mnie ochota na powrót do Nostale,jednak pada pytanie czy :

-Warto jeszcze grać ?

-Jaki serwer najbardziej zaludniony ?

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się wracać do nostale z powodu tych wszystkich zmian i dodatkowych sp (również przyciągło to wiele dzieci). Kiedyś fajnie się grało, kiedy chciałeś sp4 to musiałeś zapier***** a jak już zdobyłeś to był SZOK, teraz wszyscy mają sp4/5/6 nawet te małe lvl więc zero rywalizacji. Nie polecam

Opublikowano

Moja przygoda zakończyła się z nostale jak wbiłem 84 lvl i wychodziło sp posejdona także trochę jestem w plecy ogólnie,zagraniczny serwer? Masz jakiś na myśli bo nigdy nie grałem na takich.

Opublikowano

Niemieckie nostale praktycznie niczym nie różni się od polskiego, itemy z nm są 4x tańsze i grasz ze szwabami, zamiast z polakami. 

Na .de gra dużo polaków ;.. są nawet famki typowo polskie ;d i gra tam jest przyjemniejsza .. ludzie są fajni.pomocni oczywiście nie wszyscy ;D, a i jeszcze jedno ;d tam gra ciągle tętni życiem :D w nocy jest więcej ludzi w nosvile niż na plu w ciągu dnia :D

Opublikowano

Ja tam polecam Nostale PL. Jak Polskie to nie znaczy, że gorsze xD

Ostatnio są skargi o okradanie, ale to nie wina tych co okradają tylko tych co dają się oszukać. A tak ogólnie wszystko git :D

Opublikowano

­Zawsze warto posprawdzać co się zmieniło, jakie są ceny na NosBazarze. ;)

Teraz przez cały rok, Entwell zaplanował nowe rajdy na okresy swiąteczne itp.

Opublikowano

Ja osobiście gram z długimi przerwami i zawsze wracam do gry z bardzo pesymistycznym nastawieniem ale jednak wracam (na PL oczywiście) I powiem Ci że nie jest tak źle jak mówione było wyżej :) Znajdziesz fajną fam to i gra od razu stanie się przyjemniejsza. Decyzja należy do Ciebie.

Opublikowano

Nie warto. Wszystko pod hajs, ciągle nowe SP, wszyscy latają z super itemami bo nakupywali na allegro od kończących grę. Ogólnie szajs, ja wciąż czekam na jakiegoś priva.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...