Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Formacja koła

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiemy juz weszła grafika 3D a wraz z nią nowe formacje w tym formacja koła. Zakupiłem ją. Bez owej formacji bije okolo 45k. Z formacją bije czasem ledwo ponad 40k. Ona miała podwyższyć szkody o 20% a tu co?? Ma ktoś też taki problem? Pisałem do supportu ale oni oczywiście że to rozpatrzą bla bla bla... Więc ma ktoś podobną bądź identyczną sytuacje? Pozdrawiam, Damian.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Oficjalne ogłoszenie na forum DO mówi, że wkradł się błąd w opisie tej formacji. W rzeczywistości ona ma odejmować DMG, a nie dodawać. Nie wiadomo jak support zrekompensuje ten błąd ludziom, którzy kupili tę formację w "niewiedzy".

Opublikowano

Oficjalne ogłoszenie na forum DO mówi, że wkradł się błąd w opisie tej formacji. W rzeczywistości ona ma odejmować DMG, a nie dodawać. Nie wiadomo jak support zrekompensuje ten błąd ludziom, którzy kupili tę formację w "niewiedzy".

I wszystko jasne...jeszcze napisali ze rozpatrzą to... Ale głupie skur......

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Hm, też kupiłem tą formację i wielkie g***.

Jak ona odejmuje 20 % DMG - to bym tego nie kupił - te 5% szybkości bez DMG nic nie warte jest.

Pierścień w sumie oki - jak ktoś chce pezelecieć spokojnie - zamiast niewitki.

Weteran do kończenia wrót.

Szkoleniowa mnie trochę rozczarowała - daje co przwda 20 % dmg, ale za to osłana schodzi strasznie i to tylko przy bicu alienów - w walce nie testowałem - nie wiem czy nietoperz nie jest jednak lepszy na dłuższą metę ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...