Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Backup konta w Worldzie

Q-BANN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko ludziska :)
przemierzajac bezkres jutupa :D napotkalem sie na takie cus

mianowicie chodzi o backup konta zbanowanego jak i nie :)

tutaj macie jak zrobic backup nie zbanowanego konta

http://www.youtube.com/watch?v=D0K6vf4yi48&feature=iv&src_vid=HnrfMD28fQc&annotation_id=annotation_2182088713

a tutaj macie jak zrobic backup zbanowanego konta (cos dla wawela :D)

http://www.youtube.com/watch?v=ELIf2NEKJmk

76561198125755300.png

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko po co robienie back-up'a? Coś zamiast World'a robią że trzeba back-up?

Opublikowano

I po to by grać offline trzeba mieć profil aktualny? Nie będzie możliwości zrobienia nowego?

Akurat jak na złość jestem na laptopie a tu mi nie wykrywa moich profili Worlda, a komputer padł ;/

Opublikowano

I po to by grać offline trzeba mieć profil aktualny? Nie będzie możliwości zrobienia nowego?

Akurat jak na złość jestem na laptopie a tu mi nie wykrywa moich profili Worlda, a komputer padł ;/

Trzeba pobrać dane swojego kotna, inaczej gra nie byłaby możliwa.

Nie można też tworzyć nowych kierowców.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Kurcze, to jutro poszukam sposobów na to. Może się uda.

Opublikowano

Jeej udało mi się, poradniczek się przydał. To teraz czekamy na NFS-a. Wiadomo czy będzie można postawić dedyka czy tylko hamachi będzie możliwość?

Opublikowano

Miał ktoś SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_5?

Nie włączyłeś serwera lub po prostu nieprawidłowo się uruchomił. Odpal plik 0-host i zaczekaj do 20 sekund, a następnie spróbuj ponownie.

Opublikowano

Jeej udało mi się, poradniczek się przydał. To teraz czekamy na NFS-a. Wiadomo czy będzie można postawić dedyka czy tylko hamachi będzie możliwość?

Prawdopodobnie dedyki też będą, gdy projekt się nieco bardziej rozwinie.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

nie da się zrobić backupa zbanowanego konta ;/

Da się zrobić. Da się zrobić backup praktycznie każdego konta w NFSW, wystarczy tylko znać nick gracza/jego profilu. Więc jeśli komuś zazdrościliście kolekcji samochodów, znając jego nick można mieć kopię jego konta. 

0md2yZl.jpg

Opublikowano

a mi to nie działa, a nie mam zbanowanego konta :( Postępuje wg. poradnika, ale i tak nie tworzy mi folderu z moim kontem.

Opublikowano

No to fajnie. Już po 14/15 lipca kiedy wyłączono serwery i już nie mogę pobrać swojego profilu. Offline nie dla mnie. :/

Opublikowano

No to fajnie. Już po 14/15 lipca kiedy wyłączono serwery i już nie mogę pobrać swojego profilu. Offline nie dla mnie. :/

@1361622928-U485574.pngfluxon

Do uruchomienia gry w trybie offline, nie jest wymagane posiadanie zapisu konta z serwerów oficjalnych. Wraz z tymi plikami, jest dołączone konto, którego ustawienia takie jak nick, czy też poziom, możesz sobie dowolnie zmienić za pomocą znajdującego się w paczce edytora.

Opublikowano

Do uruchomienia gry w trybie offline, nie jest wymagane posiadanie zapisu konta z serwerów oficjalnych. Wraz z tymi plikami, jest dołączone konto, którego ustawienia takie jak nick, czy też poziom, możesz sobie dowolnie zmienić za pomocą znajdującego się w paczce edytora.

Ah, rozumiem. Ale i tak nie mam plików gry bo miałem niedawno format i nic nie zrobię. Na torrentach znalazłem tylko jakąś azjatycką wersję która w dodatku nie działa.

Opublikowano

O pliki gry to sie nie martw ja zrobie wstawke tylko ze to zajmie troszke hmm jak na noc zostawie to powinno pojsc jak myslicie upload 0.5mb/s ale jest drugi problem gdzie to wstawic? Jak powiecie to w przeciagu dwoch dni bedziecie mieli pliki gry czyste

76561198125755300.png

Opublikowano

Możesz skorzystać z czyjegoś lub tego co jest w plikach.

Z czasem, w następnych wersjach może pojawi się możliwość tworzenia nowych profili.

HB5fLf7.png

Opublikowano

@TheVolume wszystko ladie pieknie ale gdzie mam wklepac pliki gry? Tak aby kazdy mogl pobrac myslisz ze drop box to dobry pomysl? mam tam konto od dluzszego czasu wiec :P
Powiedz co myslisz aby wklepac gre na drop box

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...