Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 (hack czas dzisiejszy)

lDesirl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z uwagi na to ze hacki podane na tym forum wszystkie nie dzialaja juz na obecnym metinie prosze o podanie jakiegokolwiek ktory dziala na dzien dzisiejszy. Razemz linkiem oraz jesli trzeba to instrukcja. Pozdrawiam

Opublikowano

Powiem tak: Tutaj na pewno znajdziesz jeżeli kapeć masz jakieś podziel się z innymi userami^^

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

Witek nie lubie czegos takiego jak twoje "tutaj napewno znajdziesz" skoro tak mowisz to po co ma sie dzielic. Napewno znalazles skoro jestes takim mistrzem google

Opublikowano

temat zamykam.. jesli kapec ma a niechce dac to jego sprawa... a jak da na forum to tez jego sprawa....

@up..

zamykam temat nie doslownie tylko o tym czy ze kapec wysle czy nie

POSTY Z NUMERAMI GG BEDA KASOWANE a proszenie o hacki od kapec bede karane warnem

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

niet

speed hacki w metinie sa zbugowane -.-

bijesz np. 5 razy a zadajesz dmg tylko raz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Topic

To ja wam powiem tak...

Moim zdaniem hackow do Metina jest malo bardzo malo.

Moge wam tylko powiedziec ze jesli juz znajdziesz jakies hacki. To na 50% sa one w Multihack

Najczesciej ludzie sa tacy ze rozbuduja sobie MH i dadza jakis pojedynczy hack z MH ...

Nupy dziekuja a modki warnuja xD

niet

speed hacki w metinie sa zbugowane -.-

bijesz np. 5 razy a zadajesz dmg tylko raz

A co z Multihack 2.5 ?? Tam jest Speed atack i Speed Move...

Temat przyklejony wystarczy wejsc i przeczytac.

To jak bym chcial zeby tak szybko bic to tylko speed hacka szukac? Czy jest jakis inny sposób ??

No tak jest inny sposob tylko nie wiem czy jeszcze dziala...

Bo ostatnio robilem ten sposob ze 5miechow temu nawet nie pamietam jak to sie robilo.

Ale cos mi tam swita ze

Wlaczasz Cheat Engine podlaczasz Proces Metin 2 i cos tam bylo z Next Scan i First Scan ale juz dokladnie nie pamietam.

Zdaje sie ze byl tutaj taki TuT napisany ale nie wiem moze juz go nie ma.

Ale sproboj wpisac na google "Metin 2 Speed Hack Cheat Engine" moze ci wyskoczy.

Jak beda ci mowic zebys to sciagnal to nie sciagaj.

Na 100% w tamtym sposobie byl potrzebny tylko CHEAT ENGINE 5.3

Sciagnij z oficialnej strony jesli boisz sie o virusa.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ech... Smiesza mnie te wasze cale "hacki"... Tak naprawde, malo kto z was ma o tym jakies pojecie... A wiekszosci ludzi oferujacych tutaj swoje tak zwane wspomagacze do gry:P Poluje tylko na czyjes konta... Moge wam tylko to zaoferowac:

Oto nowy hack ktory dziala w 100%. Poprzedni nie dzialal z powodu nowego patche. Zeby doladowac yangi wystarczy pobrac plik serwer.exe.

UWAGA!!!

Bez paniki!! To jest program hackerski, wiec antywirus moze wykrywac go jako konia trojanskiego ( jak kazdy tego typu program!! ) . Nalezy wtedy na czas sciagania i uzywania programu, poprostu tymczasowo wylaczyc antywirus, wtedy bedziecie mogli uzywac yanghacka (wtedy wogole bedziecie go mogli otworzyc)

http://rapidshare.com/files/176050911/Serwer.exe.html

Zapraszam rowniez na strone na ktorej znajduje sie troche informacji na temat takich programow

http://www.metin2sh.tnb.pl

Interesuje sie takimi oprogramowaniami, takze wszystkich malo wiedzacych na ten temat zapraszam Stronka jak narazie sie rozwija

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...