Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO drop skinów!

qiuas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie.

Kiedy dropią skiny i jak je dropnąć?

Ponieważ mi dropią tylko za "expienie" i nigdy nie wyleciały mi pod koniec meczu itp.

A przecież nie można expić w nieskończoność bo jest pewnie max lvl...

Nie rozumiem tego. Proszę o wytłumaczenie bo jedyne co mi dropi po meczu to skrzynki i do tego bardzo rzadko...

Proszę nie kopiować starych informacji z google bo będę zgłaszać, a za odpowiedź polecą plusy.

Opublikowano

Randomowo pod koniec każdego meczu w każdym trybie, na każdym serwerze. Bez operacji limit 2 na dzień/4 na tydzień, a z operacją 3 dzien/ 6 tydzień

Opublikowano

Czyli to mój pech, że nic mi nie dropło pod koniec meczu? Gram na wyścigu zbrojnym i chyba ze 100 meczy zagranych i ani 1 skinu z random dropu :(

Opublikowano

mi pod koniec meczu jeszcze nigdy skin nie polecial (nie liczac levla), tylko 3 skrzynki. a mam z 170h w cs'a. Wiec szanse na drop sa mizerne ;/

Opublikowano

Randomowo pod koniec każdego meczu w każdym trybie, na każdym serwerze. Bez operacji limit 2 na dzień/4 na tydzień, a z operacją 3 dzien/ 6 tydzień

co

może ci wypaść max 1 skin tygodniowo po wbiciu lvl (w każdą środę jest reset tego limitu)

skrzynki mogą ci co najwyżej wypaść randomowo pod koniec meczu

Opublikowano

co

może ci wypaść max 1 skin tygodniowo po wbiciu lvl (w każdą środę jest reset tego limitu)

skrzynki mogą ci co najwyżej wypaść randomowo pod koniec meczu

Co

Przed ta operacja mi dropily po meczu takie gowna za 0,04

Opublikowano

Chcę dodać ze nie zawsze za lvl sie dostaje skina kiedyś 2 lvl pod rząd nic nie dostałem ;c

bo reset dropu jest co środę

Co

Przed ta operacja mi dropily po meczu takie gowna za 0,04

o czym ty do mnie mówisz w tym momencie

Opublikowano

o czym ty do mnie mówisz w tym momencie

-,-

Na każdej grze jest szansa że dropnie skin. Chyba wiesz że skiny dropią czasem z turniejówek ale szanse na drop są znikome.

Opublikowano

-,-

Na każdej grze jest szansa że dropnie skin. Chyba wiesz że skiny dropią czasem z turniejówek ale szanse na drop są znikome.

XDDDDD

Jeżeli mowa o skinach za lvl - po wbiciu lvlu raz na tydzien

jeżeli chodzi o drop z serwerów - skrzynki, skinki

2 dziennie 5 tygodniowo....

Czytam czytam i widze wielkich znawców csa... 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...