Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Wyczyszczenie " konta

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem stare ss'y z lol'a i tam było wszystko po polsku czyli EUNE , zaraz pobawie się zmianami regionów, tylko to trochę zajmie bo jak zmieniam region to mi sie od nowa akutalizuje (od 33% co też jest dziwne)

EDIT: Na innych regionach nie mam w ogóle konta

Język. To proste, aktualizuje Ci język (ściąga inną wersję).

Chciałbym zobaczyć odpowiedź od Riot Games, jak już do nich napiszesz.

­

Bez nazwy-2.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@xOstateczny Napisałem do nich wczoraj, ktoś napisał że czeka się do 48h na odpowiedź więc mam nadzieje że jutro ją otrzymam

Zmienić coś czy tak zostawić ? Btw. Wysłałem jako Problemy z Kontem > (Nie pamiętam dokładnie co wybierałem ale chyba Kradzież konta)

Jak myślicie mogę na razie grać na tym wyczyszczonym koncie czy lepiej nie ?

77661734196722103773.jpg

Opublikowano

@xOstateczny Napisałem do nich wczoraj, ktoś napisał że czeka się do 48h na odpowiedź więc mam nadzieje że jutro ją otrzymam

Zmienić coś czy tak zostawić ? Btw. Wysłałem jako Problemy z Kontem > (Nie pamiętam dokładnie co wybierałem ale chyba Kradzież konta)

Jak myślicie mogę na razie grać na tym wyczyszczonym koncie czy lepiej nie ?

77661734196722103773.jpg

Jest okey, ale może być opcja, że jeszcze o coś zapytają.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Hmm, bo dałeś kradzież konta, więc i formułka będzie taka.

Oni używają automatów. Masz tylko jakieś 35%, że odpowie ci po formułce normalny człowiek.

Nie wiem jakiego problemu użyć, aby dobrze Ci odpowiedzieli.

@Zarax , @Katatuki , @Eryk­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ja mam dla Ciebie pomysl.

Dodaj w zalaczniku zdjecie w ktorym napiszesz caly tekst dot. konta, co sie z nim stalo itd. Riot nie odpowie Ci z formulki, gdyz bedzie musial zajrzec pierw do ssa.

Napisz, ze wszystkie informacje znajduja sie w zalaczniku i nie wybieraj kradziezy konta! Mam pytanie odnosnie league of legends ---> problemy z kontem i tyle.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Boże, naczytałam się takich głupot jak nigdy, uśmiałam się też, to powinno trafić na jakiś mistrzów z tym reinstalem :D

Odnośnie samego w sobie tematu. Ciężko jest mi ogółem uwierzyć, że coś takiego miało miejsce

Po raz - riot nigdy za cheaty, za boosting, za reffy nie czyści konta z lvl'a czy z bohaterów itd. Nie ma jakiejkolwiek takiej opcji. Generalnie to banują. I tyle. 

Po dwa - w supporcie nie uzyskasz zbyt wielkiej pomocy, Ci ludzie nie mogą Ci ,odzyskać' lvl'a, skinów, bohaterów, a dlaczego? bo zapewne logi odnośnie samego konta kiedy zostało w dziwny sposób wyczyszczone również zostały wyczyszczone. na słowo nikt Ci też nie uwierzy tam. (ja też nie wierzę swoją drogą, bo nie było żadnej głośniejszej fali 'wyczyszczonych' kont, a żeby zdarzyło się to pojedynczej osobie to bardzo mało prawdopodobne, więc pewnie dobry troll szczególnie, że na lolkingu nie pokazuje Twoich gier, a na ssie już tak xD)

PS. Dodam jeszcze, że zdaje mi się, że wsparcie nie ma nawet jakiejkolwiek opcji usunięcia lvl'a czy bohaterów. Oni mogą banować/odbanować, to na 100%. Ale same usunięcie lvl'a, bezpodstawnie bohaterów, skinów - należy do osób wyżej postawionych w Riocie bodajże, więc musiałbyś naprawdę zawinić albo trollujesz.

Swoją drogą miałeś 'skiny', to jest określenie mnogie, kiedy nie kupowałeś nigdy RP i miałeś do dyspozycji 400? Jak Ty to zrobiłeś? 

Opublikowano

Do dzisiaj nie wiedziałem że reinstall gry może pomóc w odzyskaniu konta xDDD (pro tipy z mpc, polecam)
Co do problemu. Fejk jak nic. Jak wspomniała Pani powyżej - za cheaty jest ban, TAK przeważnie jest to BAN PERMAMENTNY.

Swoją drogą miałeś 'skiny', to jest określenie mnogie, kiedy nie kupowałeś nigdy RP i miałeś do dyspozycji 400? Jak Ty to zrobiłeś? 

Skiny skinami, ktoś mógł mu wysłać gifta etc. etc.

W każdym razie jak już wspomniałem FAKE FAKE FAKE FAKE.

Good troll, bro.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Autorze tematu przesadzasz :P Za ten czas, który poświęciłeś na odzyskanie starego konta już miałbyś przynajmniej 10 lvl. A z tego co widzę to i tak nie masz dużych szans na jego odzyskanie.

Jak nie kupywałeś ani rp ani reflinków to żadna strata.

Jak jakaś tanioszka jest w przecenie to idzie 1 skina kupić za 400 rp. Więcej pewnie nie miał.

giphy.gif

Opublikowano

Naprawdę myślicie że to troll , nie mam co robić ? ! Wyczyściło mi konto i tyle, zarejestrowałem się z linku kolegi i 500 rp dostałem geniusze

@Silhouette Gdzie napisałem że miałem skiny ? Nigdy ich nie kupowałem

Opublikowano

Jestem pewnien że nikt się na to konto nie włamał, za poza tym jakim cudem "włamywacz" mógłby mi cofnąć lvl, skórki, bohaterów (czy tam postacie nie wiem jak to się nazywa) i wczyścić ip i rp bez kupowanie jakichkolwiek rzeczy ? 

Tu napisałeś, kolego.

Generalnie to po raz kolejny Ci napomknę, że tylko udowadniasz, że trollujesz jak już nie wiesz co pisałeś nawet.

Jedyną opcją za którą konto mogło być wyczyszczone to teraz zdaje mi się, że właśnie ten reflink. Jeżeli Twój 'kolega' kupował refy to mogli Twoje konto tak potraktować dlatego zostało wyczyszczone, jednak wydaje mi się, że takie konta są usuwane. To jest jedyna opcja na ten moment, bo oprócz tej i sytuacji w której masowo czyszczą się konta (czego w przeciągu ostatniego roku/dwóch bodajże nie było) nie ma innej opcji na zniknięcie danych z serwerów riotu. ;-) 

Swoją drogą - fake ss, nie ma na lolkingu żadnych takich meczyków. 

Opublikowano

Tu napisałeś, kolego.

Generalnie to po raz kolejny Ci napomknę, że tylko udowadniasz, że trollujesz jak już nie wiesz co pisałeś nawet.

Jedyną opcją za którą konto mogło być wyczyszczone to teraz zdaje mi się, że właśnie ten reflink. Jeżeli Twój 'kolega' kupował refy to mogli Twoje konto tak potraktować dlatego zostało wyczyszczone, jednak wydaje mi się, że takie konta są usuwane. To jest jedyna opcja na ten moment, bo oprócz tej i sytuacji w której masowo czyszczą się konta (czego w przeciągu ostatniego roku/dwóch bodajże nie było) nie ma innej opcji na zniknięcie danych z serwerów riotu. ;-) 

Swoją drogą - fake ss, nie ma na lolkingu żadnych takich meczyków. 

@Silhouette

Boże czy kobiety również na forach są takie trudne ? Jaki fake ss ? Przeklął bym bo mnie zaczynasz denerwować kobieto cały czas fake i fake

16560780867411808182.jpg

A to co to jest ? 

Jeśli masz dalej pisać że to fake proszę Cię nie wypowiadaj się ,okej ? Bo tylko niepotrzebnie spamujesz marnując mój czas

Opublikowano

@Silhouette

Boże czy kobiety również na forach są takie trudne ? Jaki fake ss ? Przeklął bym bo mnie zaczynasz denerwować kobieto cały czas fake i fake

Jeśli masz dalej pisać że to fake proszę Cię nie wypowiadaj się ,okej ? Bo tylko niepotrzebnie spamujesz marnując mój czas

Generalnie to nie ja przeinstalowałam lol'a bo mi lvl ukradło, więc nie rób ze mnie osoby trudnej. XDD 

Chodziło mi o fakt tego: http://scr.hu/0zmf/29369, dlatego Twój ss jest niewiarygodny, a generalnie chciałam pomóc - więc jeżeli udostępnisz wiarygodne screeny, to ja mogę Ci pomóc napisać dobrego ticketa, chociaż wątpię byś otrzymał jakąkolwiek rekompensatę bądź chociażby wartości konta. Przed napisaniem takiego ticketa upewnij się, że Twój kolega nie kupował refów i Twoje konto nie zostało tak potraktowane. ;)

a i dodam takie potwierdzone info z góry: #RITOBANUJENIEUSUWA , więc albo jesteś jedynym przypadkiem w całej społeczności ligi, którą coś takiego trafiło. dosłownie jedynym, bo nawet google nie znają takiej sytuacji, więc jakiś mod mógłby już zamknąć w sumie tę żenue. xp 

@DaN1o2pL bardzo nieśmieszny troll, bo właśnie przejrzałam połowę internetu ze stronami na których możemy zobaczyć match history czyjeś. 

Swoją drogą: http://scr.hu/0zmf/qlbih. Gratuluję, bo albo trollujesz, albo umknęło Ci coś i pomyliłeś konta, dlatego, że na tym nie grałeś. Ta strona ma zapis gier nawet sprzed 3 lat, dlatego jest o tyle wiarygodna. 

zamknijcie ten temat, plx, nikt mu nie pomoże. xp 

Opublikowano

Generalnie to nie ja przeinstalowałam lol'a bo mi lvl ukradło, więc nie rób ze mnie osoby trudnej. XDD 

Chodziło mi o fakt tego: http://scr.hu/0zmf/29369, dlatego Twój ss jest niewiarygodny, a generalnie chciałam pomóc - więc jeżeli udostępnisz wiarygodne screeny, to ja mogę Ci pomóc napisać dobrego ticketa, chociaż wątpię byś otrzymał jakąkolwiek rekompensatę bądź chociażby wartości konta. Przed napisaniem takiego ticketa upewnij się, że Twój kolega nie kupował refów i Twoje konto nie zostało tak potraktowane. ;)

Właśnie o tym mówię wszystko jest jakieś po***** wczoraj w historii pojawiały się tylko 2 pierwsze meczy dzisiaj nic nie ma, nie marnował bym tyle swojego czasu na to gdyby to był fake 

@Silhouette Ile razy mam powtarzać że nie trolluje ?  Czekam na odpowiedź od supportu

Opublikowano

Jest tutaj dużo argumentów, że trollujesz.

Z tego co wiem, lvl 15 nabić można 2 - 3 dni, dodatkowo jax kosztuje tyle, że spokojnie przy 5 - 7 meczu powinieneś mieć na jaxa.

(Uznaje, że trollujesz no ale cóż...).

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Mogłeś to olać to był tylko 15 lvl zachowujesz się jakbyś stracił konto warte kilka tys zł.

Jeżeli to nie troll to support Ci pomoże, jezeli trollujesz oni też oleją to sprawe i będą Ci wysyłać formułki

Jak tak bardzo Ci zależy na tym koncie to proszę (kilka kont z 13 lvl chyba) :

---

jeżeli admin usunie konta (nw czy to legalne) to pisz pw
Opublikowano

Nie żeby coś, ale znalazłem na Elophant­ w historii, że jednak ma rozegrane mecze.

Zdjęciuśkohttp://prntscr.com/7ot258

+ muszę dodać, że coś jednak się nawaliło u niego, ponieważ skoro to są gry pierwsze, to jakim cudem mógł grać już jako 1 normala?

Za pierwszy mecz idzie prawie 2 lvl (albo całkowicie). Do rozegrania normala potrzebny 3-5 (nie pamiętam dokładnie).

A co do ciebie @Silhouette ciekawe, bo ja znalazłem: http://prntscr.com/7ot49a

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

troool jak uj :D  Załóż nowe konto typie, bo tego już nie odzyskasz :P Nikt nie ma opcji dodania lvl do konta >.< Nawet rito...  Chyba :D 

Opublikowano

Właśnie o tym mówię wszystko jest jakieś po***** wczoraj w historii pojawiały się tylko 2 pierwsze meczy dzisiaj nic nie ma, nie marnował bym tyle swojego czasu na to gdyby to był fake 

@Silhouette Ile razy mam powtarzać że nie trolluje ?  Czekam na odpowiedź od supportu

@DaN1o2pL podczas pisania tego durnego tematu i prowadzenia go już dawno byś wbił 15-20lv kappa. Ale ty wolisz się żalić jaki ty biedny jesteś i wgl ;( . 

Opublikowano

Nie żeby coś, ale znalazłem na Elophant­ w historii, że jednak ma rozegrane mecze.

Zdjęciuśkohttp://prntscr.com/7ot258

+ muszę dodać, że coś jednak się nawaliło u niego, ponieważ skoro to są gry pierwsze, to jakim cudem mógł grać już jako 1 normala?

Za pierwszy mecz idzie prawie 2 lvl (albo całkowicie). Do rozegrania normala potrzebny 3-5 (nie pamiętam dokładnie).

A co do ciebie @Silhouette ciekawe, bo ja znalazłem: http://prntscr.com/7ot49a

Wtedy jeszcze można było grać normale bez restrykcji poziomów.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...