Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Wyczyszczenie " konta

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno minął rok od mojej ostatniej rozgrywki w LoL. Wbijam sobie po roku na konto i co widzę ? Cofnięty lvl , brak postaci/skórek rp, punkty zasług (lp chyba z tego co pamiętam) , ostatnio rozegrane mecze i wgl. wszystko cofnięte. Co mam zrobić? Czy to przez długą "nieobecność" w grze ? 

Za pomoc +

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może zalogowałeś się na czyjeś/twoje konto z drobną różnicą w nicku.

Usunięcie postaci x skórek jest też gdy kiedyś kupowałeś Reffy i cie nakryli.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

@Lolek123145 Nigdy nie oszukiwałem nic nic z tych rzeczy , teraz zauważyłem że jeśli się zaloguję na stronce lola i wejdę w historię meczy wyświetla mi się to :

56215106721088900472.jpg

Powtarzam nie używałem cheatów i innych tego typu rzeczy

Opublikowano

@Kacki nie, nawet rp nie kupowałem, grałem miesiąc czy dwa i tyle. Za lp kupiłem jaxa , nawet chyba 15 lvl nie wbiłem 

Opublikowano

Okej, usunąłem lola i pobiore go na nowo, za 3 h czy tam ile zajmie Pobieranie/Aktualizacja się odezwę co i jak

Opublikowano

Okej, usunąłem lola i pobiore go na nowo, za 3 h czy tam ile zajmie Pobieranie/Aktualizacja się odezwę co i jak

To nic nie zmieni :)

Moim zdaniem powinieneś zwrócić się do supportu.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

To nic nie zmieni :)

Moim zdaniem powinieneś zwrócić się do supportu.

Napisałem, ale nawet nie wiem jak sprawdzić czy odpisali czy nie ;/

Opublikowano

Napisałem, ale nawet nie wiem jak sprawdzić czy odpisali czy nie ;/

Na e-mail przychodzi, lub jak wejdziesz na supporta i się zalogujesz, kliknij w swój nick i daj "Moje działania"

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

@xOstateczny oczekuje A co do reinstallu to nie pomógł

@Edit zauważyłem że nawet lista przyjaciół jest wyczyszczona

Możliwe, że zalogował się ktoś (lub ty z innego urządzenia) z innego IP, po czym RIOT zauważył i cofnął wszystko do tego momentu.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Możliwe, że zalogował się ktoś (lub ty z innego urządzenia) z innego IP, po czym RIOT zauważył i cofnął wszystko do tego momentu.

@xOstateczny

Ale przy starcie miałem 500 rp za zarejestrowanie się z linku kolegi , więc miałbym to rp a poza tym faktycznie miesiąc temu zmieniłem miejsce zamieszkania co za czym idzie mam nowe ip , ale brałem opcję przypomnij nazwę użytkownika i hasło (Na nowym ip bo przez rok zapomniałem pasów do konta) i wchodziłem na adres e-mail na nowym IP.

Tak wgl dziwna sprawa z tym screenem wyżej 

Opublikowano

Nie ma gier w historii gdyz jest teraz nowy sposob zapisywania match history w lidze, gdy to dodawali dosc niedawno to gry sie wyczyszczaly, tak samo na stronach ktore pokazuja ostatnie gry takie jak op.gg.

Co do ip to ktos mogl je wydac do zera po prostu, jesli ktos Ci sie wlamal na konto.

( Ostatnio bylo sporo wlaman )

RP mogl tak samo wydac do zera oraz usunac liste znajomych by zniechecic Cie do gry. Jesli to nie bylo to, to na prawde nie mam pojecia co sie moglo dziac z twoim kontem, na pewno powodem nie jest zmiana IP bo gralem juz na 1000 ip i tyle samo na rozne konta wbijalem i nic takiego mi sie nigdy nie przytrafilo.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie ma gier w historii gdyz jest teraz nowy sposob zapisywania match history w lidze, gdy to dodawali dosc niedawno to gry sie wyczyszczaly, tak samo na stronach ktore pokazuja ostatnie gry takie jak op.gg.

Co do ip to ktos mogl je wydac do zera po prostu, jesli ktos Ci sie wlamal na konto.

( Ostatnio bylo sporo wlaman )

RP mogl tak samo wydac do zera oraz usunac liste znajomych by zniechecic Cie do gry. Jesli to nie bylo to, to na prawde nie mam pojecia co sie moglo dziac z twoim kontem, na pewno powodem nie jest zmiana IP bo gralem juz na 1000 ip i tyle samo na rozne konta wbijalem i nic takiego mi sie nigdy nie przytrafilo.

Jestem pewnien że nikt się na to konto nie włamał, za poza tym jakim cudem "włamywacz" mógłby mi cofnąć lvl, skórki, bohaterów (czy tam postacie nie wiem jak to się nazywa) i wczyścić ip i rp bez kupowanie jakichkolwiek rzeczy ? 

A tak btw ile się czeka na odpowiedź od supportu ? Mam status "przypisane"

Opublikowano

Jestem pewnien że nikt się na to konto nie włamał, za poza tym jakim cudem "włamywacz" mógłby mi cofnąć lvl, skórki, bohaterów (czy tam postacie nie wiem jak to się nazywa) i wczyścić ip i rp bez kupowanie jakichkolwiek rzeczy ? 

A tak btw ile się czeka na odpowiedź od supportu ? Mam status "przypisane"

Do 48 godzin, szczerze przyznam, że dziwna sprawa.

@xOstateczny

Ale przy starcie miałem 500 rp za zarejestrowanie się z linku kolegi , więc miałbym to rp a poza tym faktycznie miesiąc temu zmieniłem miejsce zamieszkania co za czym idzie mam nowe ip , ale brałem opcję przypomnij nazwę użytkownika i hasło (Na nowym ip bo przez rok zapomniałem pasów do konta) i wchodziłem na adres e-mail na nowym IP.

Tak wgl dziwna sprawa z tym screenem wyżej

Może kolega kupował refy i zostałeś potraktowany jako jeden z tych botów?

Opublikowano

@Kacki Niee, on też dużo nie grał.

A tak w ogóle czy to może mieć związek z tym że kilkukrotnie przerywałem aktualizacje ? I dziwna sprawa też z tym że miałem np. 82 % aktualizacji , wyłączałem luncher i włączałem na nowo i było 33 % za każdym razem. A i teraz tak pomyślałem że nie bardzo pamiętam na jakim regionie założyłem konto, to też może być tego przyczyna ?

Opublikowano

A tak w ogóle czy to może mieć związek z tym że kilkukrotnie przerywałem aktualizacje ? I dziwna sprawa też z tym że miałem np. 82 % aktualizacji , wyłączałem luncher i włączałem na nowo i było 33 % za każdym razem. A i teraz tak pomyślałem że nie bardzo pamiętam na jakim regionie założyłem konto, to też może być tego przyczyna ?

Może region pomyliłeś xD Prowizorycznie sprawdź na kilku, może to jest przyczyną.

Opublikowano

15 lvl to kwestia 3 dni, nie pierdol się z tym i zrób nowe konto.

Opublikowano

Ta sprawa jest bardziej zadziwiająca, patrzcie co pokazuje mi na lolking'u :

52665164595571679839.jpg

Prawie wszystko by się zgadzało bo grałem tymi postaciami, ale lvl 1 pokazuje tak jakby mi cofnęło a zaś na oryginalnej stronce lola nie znajduje użytkownika WTF

@Edit Jednak z tego co pamiętam to są 2 pierwsze mecze w lol'u później tylko jaxem jechałem

Opublikowano

Zagrałeś choć 1 mecz? Sprawdzałeś region? Może masz na konto na EUNE i EUW, tylko grałeś jedynie na tym EUW.

Znalazłem stare ss'y z lol'a i tam było wszystko po polsku czyli EUNE , zaraz pobawie się zmianami regionów, tylko to trochę zajmie bo jak zmieniam region to mi sie od nowa akutalizuje (od 33% co też jest dziwne)

EDIT: Na innych regionach nie mam w ogóle konta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...