Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

10eprbb.png

Z dniem 09.07.2015 r. zakończyliśmy edycję 1 serwera typu Freebuild!
Już dziś zapraszam do oczekiwania, na nowy, lepszy serwer tego rodzaju!
Jedyna taka administracja i atmosfera.
Szczegółowe informacje podamy w
późniejszym terminie.
Dziękujemy za
wyrozumiałość i życzymy cierpliwości.
Zapraszamy; s
tart podamy później!

2004f8x.png

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na serwer. Dodano wiele nowości. Koniecznie wbij do nas i się przekonaj! I zostań z  nami na dłużej! 

Miła ADMINISTRACJA, fajna ATMOSFERA! 

Opublikowano

Opis serwera mnie zachecil, co znalazlem na serwerze? wielkie nic... Nic nie jest dopracowane nawet nikt sie nie postaral....
Starozytny FreeBuild? z 1.2.5? Nie bylo PlotMe... Bylo ladne zwykle miasto...  Nuda.. 

Opublikowano

Opis serwera mnie zachecil, co znalazlem na serwerze? wielkie nic... Nic nie jest dopracowane nawet nikt sie nie postaral....

Starozytny FreeBuild? z 1.2.5? Nie bylo PlotMe... Bylo ladne zwykle miasto...  Nuda.. 

Ja na obrazku zauważyłem plotme...

Opublikowano

­Pomimo tego, że to już było to gra się nawet ciekawie!

Prezentacja bardzo zachęciła mnie do wejścia na serwer, natomiast do zatrzymania na serwerze przyczyniła się Administracja.

Jak najbardziej polecam, czy jest może rekrutacja?

Opublikowano

@Tekallax
Niestety nie ma rekrutacji.

@Refresh

Również oświadczam i proszę #Administrację forum o bezkarne odświeżanie tematu przez @luki_665, gdyż wchodzi on w skład naszej załogi! 

2004f8x.png

Opublikowano

fajne wrazenie zrobione przez prezentacje, na serwerze troche malo osob gra, ale jest fajnie. mila administracja.

przydalaby sie nowa edycja, moze chcecie jakiegos Budowniczego?

Opublikowano

Przyzwoity serwer z dość sporą liczbą graczy, przynajmniej wieczorami. Zdarzają się czasem lekkie lagi ale to nie problem. Można pograć jednak nie jest to serwer na dłużej bo szybko się nudzi.

images.jpg

Opublikowano

"Na początku warto dodać, że ten serwer jest powrotem do starodawnej atmosfery prawdziwego Freebuild'u!" heheszki.
-Generator stone
-Lucky block

-Losowe TP

-Repair za pieniądze.
To z pewnością starodawne rzeczy.
Drop? Podoba mi się, VIP na 1h? Dobry pomysł, gdyby nie j****y /kit vip, który sprawia, że gracz niemiałby żadnych szans a Vip'em.
Spawn to rzecz, która psuje pierwsze wrażenie (Brak w nim wyjścia). Administracja jest w porządku (szczególnie moderator).
Moja ocena serwera to 5/10.

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Opublikowano

@MFGPlay

Dobrze zacytowales. Tam pisze "starodawnej ATMOSFERY prawdziwego Freebuild'u".
Tu chodzi o atmosfere, czyli jak sie czujesz, podczas bycia na serwer, a nie o to, jaki typ rozgrywki

2004f8x.png

Opublikowano

Już widzę, jak gracz wykopuje stona ze stoniarki i myśli "tak jak za starych, dobrych czasów". Klimat wg mnie może trochę przypominać stary serwer, przynajmniej dla mnie bo grałem zawsze na małych serwerach, a tutaj tłumów nie ma.

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...