Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer podobny do PandoryMT2.

miciek00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tematowo, poszukuję serwera podobnego do PandoraMT2. Chodzi mi to o aspekty tj.: max lvl, trudność zdobywania lvli, nieduża ilość biżu. Chciałbym również, żeby na serwerze była dostępna administracja, GM.

> Pierd*l gdy ktoś wyznacza drogę Ci <

Opublikowano

Takiego serwera nie ma. Tzn znalazłby się, ale

Chciałbym również, żeby na serwerze była dostępna administracja, GM.

z tym będzie ciężko.

Niedługo pewnie powstanie 50000 reworków Pandory, ale to wyjdą tylko i wyłącznie pod hajs także ciężko będzie. Jeśli wchodzą w gre zagraniczne serwery, to gdzieś w tą stronę bym poszukał na Twoim miejscu.

Opublikowano

Teraz to ciężko żeby wyszło coś jak Pandora, serwer ten był oldschoolowy + nie było dużych zmian od lat. Polecałbym poszukać czegoś w nowej ofercie :P

Opublikowano

Administracja nie musi być aż tak aktywna, bo na Pandorze mi to wielkiego problemu nie robiło. Wystarczyłoby, że banowałaby osoby które w filmiku/ssi'e nadesłanym przez gracza który używa Kamermoda itp. A co do EliteMT2 to odpada, musiałoby tam grać co najmniej 3x graczy więcej ;).

> Pierd*l gdy ktoś wyznacza drogę Ci <

Opublikowano

Jedynie Virtual chociaż tam jest tego o wiele więcej no ale tam administracja pomimo tych 5 lat jeszcze żyje 

Opublikowano

Ja polecam iMetin s2, niedługo startuje, serwer z starszych typów ale również z aspektami 2015.

A ja bym osobiście nie polecił, iMetin s2 wygląda jak kopiuj + wklej s1 :)

Opublikowano

A ja bym osobiście nie polecił, iMetin s2 wygląda jak kopiuj + wklej s1 :)

Jest dużo aspektów wymienionych chociażby stare bronie na które ludzie dużo czekali, usunięte stare misje, poprawiony drop yang który na początku serwera był zbyt duży a potem zmieniony. 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ja polecam iMetin s2, niedługo startuje, serwer z starszych typów ale również z aspektami 2015.

Ja poleciłbym ci serwera Tevia.pl startuje jutro o 18 a szykuje się kozacki :) Coś w stylu pandory :)

Przykład kolejnych serwerów takich jak Santeria, przez 4/5 dni 1,5k online potem ledwo 600 i po 2 tyg. czas na s2 i serwer off  xD

Aktualnie serwery gdzie administracja interesuje się serwerem to Terios (3,2k online) oraz Arianea (900 online).

ps: co do s2.imetin co niczym się nie różni od klasycznej 1 wersji

Opublikowano

Argentus, tak samo jak na Pandorze, mało kiedy ktoś tam zagląda, half life, każdy na cheatach... Róbta co chceta. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Przykład kolejnych serwerów takich jak Santeria, przez 4/5 dni 1,5k online potem ledwo 600 i po 2 tyg. czas na s2 i serwer off  xD

Aktualnie serwery gdzie administracja interesuje się serwerem to Terios (3,2k online) oraz Arianea (900 online).

ps: co do s2.imetin co niczym się nie różni od klasycznej 1 wersji

Niczym się nie różni ? Jeżeli nie widzisz różnic to idź do okulisty wyczuwam wadę wzroku.

Terios.pl Jest dość dobry oraz zapraszam na wyżej wymieniony iMetin s2. Powrót do klimatów 2011-2012 gdzie były najlepsze serwery metina.

Opublikowano

Polecam Ci Metin5 s1... Ogólnie 9 Administratorów, mało biżuteri, serwer trwały ma już +6 lat ; ) Zapraszam do gry !  Metin5 s1 ! ! !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...