Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FSbot zbiera strasznie mało

ExileR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgodnie z tym co napisano o tym bocie, ludzie mają osiągi po ~14k uri/h.
Ja niestety mam tylko, uwaga ~0,5k uri/h... Jakim cudem? Latam vegą na złotku (565 speed), PL3. Wybieram mapy mniej zaludnione przez inne boty, czyli np 1-8, 1-7.
Dodatkowo, nie mogę bota nawet zostawić włączonego na noc, bo średnio co godzinę wywala mi disconnect.
Jakieś sugestie? :/

Opublikowano

Te 14k uri/h to raczej z profilem i petem pod boxy oraz/lub podwajaczem (da się tyle wtedy wyciągnąć, ja własnym botem z gołym kontem na początku potrafię wyciągnąć ok. 4k uri/h, ale z czasem średnia spada do nawet 2k). Słyszałem też bajki o tym, że ludzie na godzinę wyciągali ponad 50k uri, ale według mnie można to sobie wsadzić w buty :)

Opublikowano

No może i tak ale 4k to nie 0,5 ;)
Co może być nie tak? Zła kalibracja bota? Lokalizacja? To strasznie mało. Już sam z alienów 1,5 na godzinę uzbieram.
I co z tym disconnect'em? Też tak macie, że rozłącza po ~1h?

Opublikowano

Na bitkach to dopiero się roi od botów i petów. Tam nie ma wolnej skrzynki, a jak jest to znika po 2s, przynajmniej w MMO. :(
Nie ma nikt z was problemu z rozłączeniem? Dlaczego mam disconnect siedząc na bocie, co 1-2h? Reset serwera? Ale jak gram normalnie to mnie nigdy nie wywala.

Opublikowano

To bardzo dziwne, że dzieje się tak tylko podczas używania bota. Bot nie ma tutaj praktycznie żadnej ingerencji w Twoje połączenie internetowe. U mnie dzieje się tak tylko podczas restartów serwera i cięć mojego własnego łącza (wystarczy chwilowy brak internetu i klops).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...