Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego darmowego mystery championa dostaliście?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vel'Koz

Wracam po przerwie do lola, jak myślicie można tym pograć?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Ja nic nie dostanę. Nie mam facebooka i nie zamierzam mieć. A najgorsze jest to że na 95% dostałbym coś od 4800 do 6300 bo od 450 do 3150 brakuje mi tylko kilku postaci. Bana nie miałem nigdy. Nawet na chat. A konto założyłem na początku przed sezonu 3. 

Opublikowano

Galio, w sumie to jestem zadowolony.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Riven xD śmiesznie bo jak rozdawali skiny wcześniej to dostałem Riven króliczka xD wszędzie riven :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Riven xD śmiesznie bo jak rozdawali skiny wcześniej to dostałem Riven króliczka xD wszędzie riven :D

Jak dostałeś skina do riven to ją też od razu powinieneś. Jeśli ją miałeś (co jest bardziej prawdopodobne) to nie mogłeś jej dostać teraz.

Opublikowano

Ja nic nie dostałem xD

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Ale ja facetami nie gram.  :(

Źle do tego podchodzisz - grasz sobą, czyli jesteś przywoływaczką, nie wcielasz się w czempionów, którymi sterujesz.

Wracając do tematu: Dostałem Branda.

0iMymRd.png

Opublikowano

Jak dostałeś skina do riven to ją też od razu powinieneś. Jeśli ją miałeś (co jest bardziej prawdopodobne) to nie mogłeś jej dostać teraz.

na poprzednim koncie :) (wtedy gdy rozdawali skiny)

Aż sobie chyba kupię tego skina żeby mieć znowu :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Szkoda tylko że mi nic nie dropło :( A taki Darius, czy Yasuo by się przydał. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Trzeba było tydzień temu nabić przynajmiej 1 pkt na tydzień pool party, nie dostałeś ikonki = nie dostaniesz skina. 

topic:

Vel'Koz not bad :>

Gówno prawda, wystarczyło połączyć konto do fb, można dostać champa bez ikonki. (Ja tak mam lol)

Dostałem Nautilusa, gorzej być nie mogło...

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Heimerdinger ;____________;

Boże rito dlaczego, ja tym nie umiem grać

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...