Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta do CS:GO

Kaczus2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z komputerem, a mianowicie poszukuje karty graficznej, która by podniosła FPS z 50 na min 100.

Albo żeby podczas nagrywania było 50 fps.

Mój sprzęt:

Procesor: AMD A8-6600K APU 3.9 GHz

Ram: DDR3 4GB

Karta graficzna: AMD Radeon HD 8570D

Płyta Główna: MSI MS-7721

//nie umieszczamy reklam w sygnaturach

Opublikowano

Radeon R7 250X - jakoś za 350 wykombinujesz na pewno, a warto bo bardzo dobra karta  ;)

Opublikowano

Wygląda jak komputer z allegro, czyli pewnie zasilacz do wymiany

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Podaj pełną specyfikację PEŁNĄ! wymyśliłem Ci dwie opcje :)

1.Kupujesz/wymieniasz (o ile pierwsze ramy są wolne) nowe ramy 1866hz minimum 2x4gb (zintegrowane karty graficzne, korzystają z pamięci ram, tak więc da Ci to WIELKIEGO kopa) 

2.Robisz Dual Graphics, wtedy kupujesz HD6570 lub HD6670 (lepiej te drugą), te karty graficzne pozwolą Ci na DG z Twoim apu :) 

Ale pamiętaj, żeby najpierw podać cały ten sprzęt. 

Licze na lubka :) 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Podaj pełną specyfikację PEŁNĄ! wymyśliłem Ci dwie opcje :)

1.Kupujesz/wymieniasz (o ile pierwsze ramy są wolne) nowe ramy 1866hz minimum 2x4gb (zintegrowane karty graficzne, korzystają z pamięci ram, tak więc da Ci to WIELKIEGO kopa) 

2.Robisz Dual Graphics, wtedy kupujesz HD6570 lub HD6670 (lepiej te drugą), te karty graficzne pozwolą Ci na DG z Twoim apu :)

Ale pamiętaj, żeby najpierw podać cały ten sprzęt. 

Licze na lubka :)

podales karty ktore nawet nie maja mozliwosci cf a plyta nawet nie obsluguje cf/sli

brawo

Opublikowano

podales karty ktore nawet nie maja mozliwosci cf a plyta nawet nie obsluguje cf/sli

brawo

@kim ona jest nie zauważyłem że podał płyte główną nawet (temu pisałem aby podał te dane :P ) Co do kart to bym się akurat kłócił: http://www.amd.com/pl-pl/innovations/software-technologies/technologies-gaming/dual-graphics#desktop 

EDIT: to po prostu wsadz te ramy co mowilem

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...