Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny buffer, czy sie opłaca?

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram sobie z swoim bufferem na kamer modzie i mam pytanie czy jest sens zrobienia jeszcze jednego buffera tylko z innymi czarami(healer nie smok) czy to nie ma zbytniego sensu?

gram na pl 

jakie sa szanse na bana za autopoty wallhacka i mobbera?

moge bana dostac po jakims czasie od uzywania?

Opublikowano

Witam, gram sobie z swoim bufferem na kamer modzie i mam pytanie czy jest sens zrobienia jeszcze jednego buffera tylko z innymi czarami(healer nie smok) czy to nie ma zbytniego sensu?

gram na pl // raczej nie, ale to już według uznania.

jakie sa szanse na bana za autopoty wallhacka i mobbera? // autopoty nieduża, mobber jak będziesz miał pelerynki w eq też nie taka duża, wallhack dość duża, ale nie jakaś wielka (chyba, że ktoś nagra i zgłosi musisz uważać przy graczach).

moge bana dostac po jakims czasie od uzywania? //tak.

Opublikowano

Autopota i mobbera używaj spokojnie za to nigdy Cię nie zbanują bo nawet admini nie sprawdzają czy masz peleryny w ekwipunku za wallhacka jeżeli będziesz się pilnować też raczej nie powinieneś dostać ;)

Opublikowano

dobra dzieki a wrazie bana to bana dostaje na jedno konto te ktore haxowało czy na wszystkie? bo mam 2 konta na 1 emailu

Opublikowano

dobra dzieki a wrazie bana to bana dostaje na jedno konto te ktore haxowało czy na wszystkie? bo mam 2 konta na 1 emailu

Wszystkie konta na tym samym mailu zostają zbanowane. + czasami inne jak się przyczepią i zaczną szukać powiązań. Pamiętam jak mój brat sobie łowił na fb i dostał bana za fb, a ja dostałem za powiązanie na 2 tygodnie bana (email był oczywiście inny). Różnie to bywa. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...