Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Budowniczego

Nightday96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim!

Poszukuję Budowniczego na duży server SkyBlock (100slotów), niekoniecznie jednego :). Na razie posiadam mały serwer na którym możemy pobudować. Budowniczy którego poszukuje musi być pomysłowy, ja umiem dosyć ładnie budować ale mam słabą wyobraźnię i nie potrafię tego wykorzystać a z kimś do pomocy możemy coś zdziałać.

NRhObDp.png

• Wiek nie jest ważny musisz tylko być pomysłowy :)
  • Musisz udowodnić że to umiesz a nie poukładasz na siebie 100 klocków i powiesz że to ciekawa ozdoba
  • Masz mieć opanowany WorldEdit/Guard, Essentials a także VoxelSniper (Chociaż minimalnie ale musisz)
  • Oraz być osobą ogarniętą, nie zachowywać się jak małe dziecko :D

Budowa spawnu jest jest już zaczęta! screenshoty: 

H900LhI.png

Kx5zVMR.png

ZdBmrpk.png

Jeżeli jesteś zaciekawiony i chcesz pomóc zapraszam !
Kontakt: GG 52230913 lub PW.

Opublikowano

@MineNexos bardzo się cieszę iż wykorzystujesz moj spawn na swoim serwerze, jednakże proszę abyś sie nie podpisywał pod tym jako "towja praca" czy "twój spawn", gdyż podchodzi to pod kradzież praw autorskich ;)

PS. Replace i zmiana tylko blokow to juz nie jest inna budowla, to jest caly czas ta sama budowla tylko ze w innym stylu

Pozdrawiam, Mezior :: Czarooo

@Edit

Jeśli się mylę bardzo przepraszam :> Ale przypomina to dzieło mojego autorstwa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1365524-dlskyblockmapa-spawn-serwera-skyblock/

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

@MineNexos bardzo się cieszę iż wykorzystujesz moj spawn na swoim serwerze, jednakże proszę abyś sie nie podpisywał pod tym jako "towja praca" czy "twój spawn", gdyż podchodzi to pod kradzież praw autorskich ;)

PS. Replace i zmiana tylko blokow to juz nie jest inna budowla, to jest caly czas ta sama budowla tylko ze w innym stylu

Pozdrawiam, Mezior :: Czarooo

@Edit

Jeśli się mylę bardzo przepraszam :> Ale przypomina to dzieło mojego autorstwa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1365524-dlskyblockmapa-spawn-serwera-skyblock/

Może i jest podobna, ale ja także zacząłem korzystać z pluginu VoxelSniper a taki mostek to też mogłem sobie zabudować i w twoim są kwarce i takie teleporty moje są budowane odręcznie i zostały wyreplikowane przez schody płytki itp. Nie ma jakiś telporterów, a te drzewka z płotkami widywałem na kilku takich dużych serverach więc stwierdziłem czemu ich nie postawić, jedyne co próbowałem odwzorować to ten stawek bo tak pusto było a nie miałem co tam wstawić. Ale to było niezłe prawa autorskie za voxela c:

@Edit

Gdyby tak na serio mi zależało żeby zerżnąć od ciebie to skopiowałbym cały plik i to przebudowywał 

Opublikowano

@MineNexos Przepraszam bardzo ;) Ale gratulacje za znajomość voxela. Jeśli chciałbyś mojej porady... Zamień tą kolorową gline na cos bardziej stonowanego gdyż "wali po oczach" i podloge bardziej jednolitą ;) (To tylko moje uwagi) Przepraszam jeszcze raz i pozdrawiam, Mezior :: Cezary

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...