Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z minimalizacją gry

Bomboor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem a mianowicie podczas bitwy wot mi sie minimalizuje i nie moge go pozniej otworzyc ... jedynym sposobem jest uruchomic gre jeszcze raz

Opublikowano

Tylko w WoT-cie tak masz? Jeśli nie, to winy szukaj w systemie lub zewnętrznych programach.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

bo ja tak miałem na windows 10 że minimalizowało mi się w każdej  grze tak jak by się menu start włączał, ale po nowej  aktualizacji już tego problemu nie mam.

Pewnie pomoże Tobie gra w Oknie, tak musiałem grać dopuki microsoft aktualizacji nie wypuścił.

Opublikowano

A, grasz w oknie czy na full screenie? Alt + enter zmieniasz. Jeśli full, to zmień.

Opublikowano

gram na full jutro moge sprawdzic czy zmiana na tryb okna cos pomoze ale srednio przyjemna gra bedzie wtedy ;/ no ale zobaczymy czy aktualizacja cos pomoze

Opublikowano

Uruchom --> msconfig --> Uruchamianie
i pokaż co tam takiego ciekawego masz (screenshooty wklej)
I takie pytanie: masz w domu jakiś sprzęt (np. karta wifi) każdemu znanej i "kochanej" marki TP-Link? Bardzo ważne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...