Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ale się pozmieniało. Ale co?

DeVisterGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam dla was pytanie takie sobie jakby zagadkę. Napiszecie mi może Co się pozmieniało w cs go? Bo chcę zrobić o tym film na yt. Takie dokumentalne filmy bardziej. Tytuł By wynosił CS:GO vs CS1.6 - Moje porównanie. I tak chciałbym się was spytać co się pozmieniało od czasów 1.6 do cs go. Jeśli wiecie dużo to powiedzccie mi prócz systemie rang, skrzynek, stopniach, broniach, oczekiwanie na gre, wybór drużyn podczas meczu, ekran główny, consolka. I tak bardzo bym był wdzięczny jeśli byście mi jeszcze pomogli. Z góry sry za orto ale jestem trochę zmęczony już. Tak jak mówiłem bardzo byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Cześć, mam dla was pytanie takie sobie jakby zagadkę. Napiszecie mi może Co się pozmieniało w cs go? Bo chcę zrobić o tym film na yt. Takie dokumentalne filmy bardziej. Tytuł By wynosił CS:GO vs CS1.6 - Moje porównanie. I tak chciałbym się was spytać co się pozmieniało od czasów 1.6 do cs go. Jeśli wiecie dużo to powiedzccie mi prócz systemie rang, skrzynek, stopniach, broniach, oczekiwanie na gre, wybór drużyn podczas meczu, ekran główny, consolka. I tak bardzo bym był wdzięczny jeśli byście mi jeszcze pomogli. Z góry sry za orto ale jestem trochę zmęczony już. Tak jak mówiłem bardzo byłbym wdzięczny.

Hmmm pierwszy raz slysze zeby ktos kto robi film dokumentalny pytal sie o materialy innych :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...