Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor za ok. 500zł

patroleck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bry,

Zamierzam kupić monitor mój budżet to ok 500zł. Karta graficzna radeon 6850, koniecznie full hd, rozmiar od 20 do 24 cali, siedzę w odległości 30cm w porywach do może 40cm gdy się odchylę. Gdy coś oglądam to leżę 3m od monitora. Ze złącz potrzebne jest mi tylko DVI, wbudowane głośniki również są mi zbędne. Proszę o pomoc w doborze :). Jak narazie upatrzyłem sobie Benq GL2450, aczkolwiek nie jestem pewien czy 24 cale to nie za dużo gdy siedzi się 30cm od monitora. Głównie gram w cs:go i oglądam coś na youtube.

Opublikowano

Tylko ktoś mi coś złego mówił na temat matrycy którą on ma (TN). Będzie ona dobra do moich wymagań które napisałem?

Opublikowano

Tylko IPS. Żadnych TNek. Te dwa powyższe są dobre. Możesz wybierać.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Byłem w sklepie, obczailem różnice w matrycach i juz wiem ze nie chcę TN, mój budżet podwyższył się do 600zl. Ewentualnie słyszałem ze BenQ BL2410PT jest bardzo dobry, jeżeli jest mega różnica to znalazłem za 700 ileś zł, jeżeli naprawdę warto to wyskrobię jakoś

Co do AOC nie ma on złącza DVI którego moja karta graficzna wymaga.

Opublikowano

Przepraszam, miałem jakieś zaćmienie. Spojrzałem na stary komp. A co do monitora zastanawiam się bardzo poważnie nad kupnem benq bl2410pt. Wie ktoś coś na jego temat? Znalazłem go za 765zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...