Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Terraria Przestał Działać.

rozen96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, ponieważ jak chcę wejść na serwer to po wpisaniu IP i portu wyrzuca mi grę i jest " Program Terraria Przestał Działać ". Tak samo jak na przykład daje Cancel w menu to także mi ją wyrzuca i piszę to samo, lub jak po prostu daję już Exit to zamiast normalna gra się wyłączyć to wyskakuję, że przestała działać. Gra oryginalna na steam, mam windows 7 64-bit, posiadam również frameworka i XNA. Próbowałem to reinstalować, uruchamiać jako administrator czy też uruchamiać Terrarie ze zgodnościami. Proszę o pomoc :<

Opublikowano

@rozen96 właśnie sprawdziłem na swoim serwerze, wszystko działa jak należy. Spróbuj wejść :83.27.90.32:1000 hasło 123 i napisz czy Ci śmiga.

­

Opublikowano

Żeby nie zakładać zbędnego tematu napiszę tu.

Mam taki problem, że jak stworze postać, potem świat, i jak chcę wejść na świat to mi wywala komunikat że terraria przestała działać, wie ktoś ocb ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mhm, wczoraj zakupiłem Terrarie i po 2-3 minutach gry zacina mi ekran i Terraria.exe przestała działać - łatka nadal nie wyszła, czy to coś nowego?

Windows XP

2GB Ram

Intel Core 2 duo 3.0 MgH

Radeon X1950 Pro

Zaznacze, że terraria wersja piracka działała mi bez zastrzeżeń odkąd kupiłem legalna gierke, nie da sie grac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...