Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota dla zielonego

SeleneCandidus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem ogólnie zieloną osobą z programowania więc potrzebuję czegoś w pełni skonfigurowanego. Chciałabym żeby postać w grze zabiła określonego moba, podniosła łup i udała się do następnego moba i tak w kółko. Coś jak kiedyś boty na cerbery tyle żeby wybrać postaci obszar albo jakie moby ma tłuc głównie chodzi o to żeby móc zostawić postać powiedzmy na 5 minut a ona w tym czasie zebrała z 10 itemów do misji dziennych z tych mobów, z których itemy się stakują.

Z góry dzięki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli chodzi o tą grę raczej nie ma w niej hacków z prostego względu od razu idzie na twoje konto ban, dlatego radze ci grać uczciwie.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

widac że pan KsP dosyć słabo ogarnięty w grze :D istnieje bot, multihack oraz mozliwość duplikowania itemów. i tak "od razu" się nie wyłapie bana, chyba że nie bedzie sie z tym ukrywało.

Opublikowano

widac że pan KsP dosyć słabo ogarnięty w grze :D istnieje bot, multihack oraz mozliwość duplikowania itemów. i tak "od razu" się nie wyłapie bana, chyba że nie bedzie sie z tym ukrywało.

Jeśli chodzi o tą grę nie mam ogromnego doświadczenia, ale pamiętam mojego kumpla który po 2 dniach korzystania z multihacka wyłapał bana, a nie chwalił się nikomu oprócz mnie ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...