Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wyświetla mi się przycisk AKCEPTUJ przy szukaniu meczu.

Er3oR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę, ponieważ mam problem z zagraniem meczu. Po wyszukaniu piszę "Zatwierdzanie meczu" ale przycisk AKCEPTUJ się nie wyświetla. Próbowałem restartować steama, restartować router i nadal nic. Jedyne co zmieniałem to ID komputera w rejestrze systemu, ponieważ odbanowywałem się na jednym teamspeaku.

Pozdrawiam.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

masz 3 lvl? jak nie to musisz wbic na Demolka czy cos tam. A jak masz 3 lvl i nadal dupa to spróbuj przez poczekalnie mi to pomogło.

Opublikowano

Ciekawa sprawa.... Próbowałeś przez poczekalnie? Czasami jest tak że trzeba kilka razy ponaciskać żeby pisałó wyszukiwanie graczy itp

Opublikowano

Jak chce zagrać ze znajomi to wtedy oni też nie mają przycisku Akceptuj a jak wyjdę jest normalnie.

Opublikowano

Spójność sprawdzałem 3 razy, reinstala robiłem, zapora wyłączona. W ten sam dzień grałem 5 mixów normalnie, dopiero po zmianie ID komputera w rejestrze systemu jak chciałem zagrać klops.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...