Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik iARAM + VoliBot [5.12]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie robiłem spacji, nawet ściągałem od nowa, aram z dużych, w config.ini chyba wszystko dobrze  

[General]

LauncherPath=D:\League of Legends\
MaxBots=10
MaxLevel=31
ReplaceConfig=false

[Account]

Region=EUNE
BuyBoost=false
RndIcon=false

[Other]

ChampionPick=annie
RndSpell=false
Spell1=Flash
Spell2=Ignite

w account.ini login|pass|ARAM dobrze wpisane na 100%

Ekhem.

Opublikowano

żeby dało sie tym grac (i czasem wygrywać) to pasowało by skrypt na używanie i maxowanie skilli i kupowanie eq (jakiegokolwiek)

Hejo

Opublikowano

Mam problem odnośnie załączania lola, otóż po włączeniu volibota gdy gra ma zamiar startować pojawia się okno z grą i czarny ekran, bez komunikatów o sieci itp. Nie wiem o co z tym chodzi ponieważ gdy włączam grę normalnie samemu wszystko działa bez najmniejszego problemu. Win7 64bit. Dodam że na laptopie dokładnie to samo działa bez zarzutów.

@Edit teraz mam kolejny problem...

AgZCiLt.jpg?1

Opublikowano

Po włączeniu Volibota w LOLu mam informację, że ktoś z innego komputera próbował się połączyć z moim kontem a w Voli ciągle mam dołączanie do kolejki a w lolu nic się nie dzieje?

Opublikowano

Po włączeniu Volibota w LOLu mam informację, że ktoś z innego komputera próbował się połączyć z moim kontem a w Voli ciągle mam dołączanie do kolejki a w lolu nic się nie dzieje?

Nie odpalaj lola... samego volibota odpalasz i tyle. Przecież volibot łączy się z klientem bez jego uruchamiania.

Opublikowano

No i nadal nie mogę nic poradzić, wpisuje login i hasło w account.ini na 100% dobrze bo sprawdzałem kilka razy logując się do gry(sprawdzałem nawet kilka kont). W konsoli jest napisane, że mogę mieć problem w account.ini, jednak wygląda to tak jak u autora na 1 stronie dobrze wpisany login|haslo|ARAM

W config.ini zmieniałem tylko ścieżkę, posiadam championa i summoner spelle, które są wpisane. Ale wygląda na to, że tam mam wszystko dobrze, bo program krzyczy tylko o ten account.ini, który nie wiem już jak zmodyfikować skoro robię dokładnie w ten sam sposób jak powiedziano.

Ekhem.

Opublikowano

Mam problem odnośnie załączania lola, otóż po włączeniu volibota gdy gra ma zamiar startować pojawia się okno z grą i czarny ekran, bez komunikatów o sieci itp. Nie wiem o co z tym chodzi ponieważ gdy włączam grę normalnie samemu wszystko działa bez najmniejszego problemu. Win7 64bit. Dodam że na laptopie dokładnie to samo działa bez zarzutów.

AgZCiLt.jpg?1

Prawdopodobnie zapomniałeś o "/" an końcu ścieżki do lol'a.

Opublikowano

Lol mam mieć włączony czy wyłączony?

Ponieważ jak jest włączony to mi wywala że ktoś się inny zalogował

wieć niewiem już

Opublikowano

AgZCiLt.jpg?1

Kup postać annie :) lub pobier freamwork 4.5

Ja mam problem gdyż zamiast aram ładuje mi 5 vs 5 sumoner :) 

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...