Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego CSGO to gówno, a społeczność tejże gry to niedorozwoje?

TRLL

Rekomendowane odpowiedzi

• 11 miesięcy temu...
Pasjonat
Opublikowano

Kiedyś grałem w cs 1.6 o ile dobrze pamietam, grało sie fajnie.

Ostatnio kupiłem cs:go i powiem ze mieszanka dzeci i cheaterów zepsuła tą gre strasznie.

Dobrze, że kupiłem to w promocji 80%.

Ale zobaczymy jak bedzie jak wbije ten 3 lvl czy nadal bedzie to samo czy juz nie.

lzJdkMd.png

Opublikowano

Counter Strike dalej będzie zależał tylko i wyłącznie do skilla , skiny nie mają nic do gadania, taka prawda :) Równie dobrze ten ktoś kto to nagrał może mieć s1 i tyle skinów :P

giphy.gif

Pasjonat
Opublikowano

Nie prawda, co ma skill do wrzeszczacej bandy niemieckich czy ruskich dzieci pomieszana ze stadem cheaterów. 

Mój pierwszy w zyciu meczyk po wbiciu 3lvl`a wygladał tak:

W5vAy9u.png

a mimo to cieszę się że kupiłem tą grę o 80% mniej bo nie mam zamiaru grać dalej, patologia, chamstwo, dziecinada  w tej grze, szczerze to jest gorzej niz w minecrafcie jesli chodzi o dzieci ;)

Po 3 lvlu miałem nadzieje że to się zmieni a tak na prawde jest jeszcze gorzej ^^

Pozdrawiam.

lzJdkMd.png

Opublikowano

Nie prawda, co ma skill do wrzeszczacej bandy niemieckich czy ruskich dzieci pomieszana ze stadem cheaterów. 

Mój pierwszy w zyciu meczyk po wbiciu 3lvl`a wygladał tak:

W5vAy9u.png

a mimo to cieszę się że kupiłem tą grę o 80% mniej bo nie mam zamiaru grać dalej, patologia, chamstwo, dziecinada  w tej grze, szczerze to jest gorzej niz w minecrafcie jesli chodzi o dzieci ;)

Po 3 lvlu miałem nadzieje że to się zmieni a tak na prawde jest jeszcze gorzej ^^

Pozdrawiam.

To nie graj MM'ów, tylko fejsity, eseje itp. Na serwerach od volvo i społecznościowych współczynnik raka wynosi 98%.

Btw. gratuluje za odkopanie tematu sprzed roku.

tenor.gif

Pasjonat
Opublikowano

ok dzieki, nie mialem swiadomosci ze w sumie mozna grac na serwerach "pilnowanych", dzieki sprobuje mam nadzieje ze bedzie lepiej ;D

P.S. jakie polecasz najbardziej?

lzJdkMd.png

Opublikowano

­Nie rozumiem hejtu na tę grę. Fakt klimat się zepsuł przez wprowadzenie skinów, przybycie YouTube'rów ze swoją armią itp. itd. Można wymieniać wiele powodów, ale w tej grze nadal liczy się SKILL!. Ludzie macie ochotę pograć na wyższy poziomie to poszukajcie gdzie trzeba Faceit'y (choć ostatnio mam wrażenie również obniżenia poziomu intelektualnego grającego tam społeczeństwa), ESL i wiele wiele innych lig wystarczy poszukać. Same MM'y nie ważne na jakim poziomie "rangi" (inaczej tego nie określę, bo system ten przestał odzwierciedlać skill'a) dawno zeszły na psy, a z dzieciarnią łatwo można sobie poradzić !!!
- Na każdym serwerze jest magiczna opcja MUTE!!! wprowadzona przez same VALVE!!!
- Omijanie szerokim łukiem serwerów z bachorami dla których liczy się JAK NAJDROŻSZY SKIN ZA PIENIĄDZE Z KOMUNII CZY OD BABCI NA URODZINY!!!
- Znalezienie swojego zespołu z którym można pograć na wyższym poziomie intelektualnym (ponieważ to my wybierzemy sobie z kim sobie gramy)
Takich sposobów jest mnóstwo wystarczy tylko uruchomić MYŚLENIE (to jest taka magiczna opcja, o której wielu zapomina).

Sam CS 1.6 jest przestarzały co nie oznacza, że jest niegrywalny. Więc rozumiem tych, którzy przy nim zostają (sam mam do niego sentyment bo od niego właśnie zacząłem swoją przygodę).

CS: GO obecnie jest po prostu zbyt mocno spopularyzowany według mnie. To samo było z LoL'em gdzie toksyczność aż "wyciekała w oknie logowania", ale trochę się to uspokoiło. Im większy hype wokół gry tym więcej unmózgów będzie wrzodem w communit'y danej gry. Być może za jakiś czas (2/3 lata) to się trochę uspokoi, ale tak jak mówię wystarczy pomyśleć i da się w dużym stopniu zminimalizować styczność z podludźmi w tejże grze.

76561198112365162.png

|Świat nie ma sensu. Trzeba mu go nadać samemu.|~ Symetria

Opublikowano

Jeżeli ktoś ocenia grę na podstawie community a nie gameplay to sam jest zjebany. Są niedorozwoje i bardzo mili ludzie zależy na kogo trafisz

Pasjonat
Opublikowano

Jeżeli ktoś ocenia grę na podstawie community a nie gameplay to sam jest zjebany. Są niedorozwoje i bardzo mili ludzie zależy na kogo trafisz

To i to jest raczej nierozłączne.

lzJdkMd.png

Opublikowano

Trudno się nie zgodzić z tym filmem. Dzisiejszy cs;go to nie to samo. Teraz liczą się skiny, a sama gra zaczyna coraz bardziej przypominać COD'a. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...