Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

50 SM

ShevrillHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi poradzili zeby zostawic i poczekac az beda zwoje sm. Jesli kupisz zwoj sm (50) i sprzedaaz w grze zarobic calkiem sporo. Mozesz tez zaryzykowac i kupic cos do mixu i raz zamieszac

u1lc.png
Opublikowano

50sm to dość mało. Na co wydać to zależy od tego czy chcesz coś dla siebie, czy żeby zarobić yang.

chciałabym jak najwięcej yang zyskać gdyż dopiero zaczęłam grę wp 21lvl i nie mam za bardzo skąd yangi wziąć

Opublikowano

chciałabym jak najwięcej yang zyskać gdyż dopiero zaczęłam grę wp 21lvl i nie mam za bardzo skąd yangi wziąć

Yang zarobić to jedynie czekać na kupony, w inny sposób na SM nie zarobisz Yangów. Itemy, którymi da się handlować do 50SM są warte 5-10kk a kupon ponad 10 razy więcej. Przynajmniej jak ostatnio były kupony to kupowali 50SM za 80-120kk (na Negrosie). Ale cena kuponów nie powinna spaść. ;)

Opublikowano

Zbliża się event i będzie można zdobywać złote piłki, możesz sobie kupić rękawice i dropić cały czas a piłki na pewno będą trochę wartę bo można z nich zdobyć perły i metale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...