Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję generatora stone do AFK na sb

Gość Kinga Duda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema potrzebuje generator stone do afk na sb. Używałem tradycyjnej stoniarki (lekko zmodyfikowanej do afk) ale po jakimś czasie woda ze stoniarki znikała.

Najlepsze projekty będe wynagradzał limitem like.

Opublikowano

Znalazłem coś takiego:

C*****e, patrzyłem 3/4 na yt pod hasłem "afk smooth stone generator" lub coś w podobie więc.. Lepiej coś autorskiego..

Opublikowano

Wystarczy zrobić zwykły generator stone, dodać pistony i dobrze ustawić timingi na repeaterach tak, żeby lawa nie zdążyła spaść, a piston już się wysuwa i przy okazji blok stone przed nim

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Wystarczy zrobić zwykły generator stone, dodać pistony i dobrze ustawić timingi na repeaterach tak, żeby lawa nie zdążyła spaść, a piston już się wysuwa i przy okazji blok stone przed nim

Wow, wygrałeś nic. Tak się robi normalny generator stone. Gdybyś czytał to byś wiedział (lub z praktyki), że co jakiś czas woda znika. Gdybym oddalił o 1 kratkę wodę to już nie znika ale czasem stawia się cobblestone.

Opublikowano

Widocznie nie umiesz go zrobić dobrze, bo ja mam taki i ani razu woda mi nie znikla.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Widocznie nie umiesz go zrobić dobrze, bo ja mam taki i ani razu woda mi nie znikla.

Jebie mnie to co Ty tam robisz czy znika Ci czy nie to nie Ty założyłeś temat z pytaniem tylko Ja. 

"Tak żeby lava nie zdążyła spać" to jak ma zrobić sie stone... ???

PS. Normalnie w mc. jest tak, że woda czasem znika bo obejrzałem z 5 poradników jak zrobić stoniarki i 2 osoby powiedziały, że co jakiś czas woda znika i trzeba ją uzupełnić.

Opublikowano

Koleszko ale moze nie tak ofensywnie, co? Po pierwsze naucz sie cytowac kogos wypowiedzi. Kluczem do dzialania systemu sa odpowiednie timingi na repeaterach, to czy woda znika zalezy od samego designu. I strzelam ze to byly polskie poradniki (lmao).

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Koleszko ale moze nie tak ofensywnie, co? Po pierwsze naucz sie cytowac kogos wypowiedzi. Kluczem do dzialania systemu sa odpowiednie timingi na repeaterach, to czy woda znika zalezy od samego designu. I strzelam ze to byly polskie poradniki (lmao).

Na yt wpisałem "smooth stone generator tutorial" i 5 poradników gdzie były ładne miniaturki.

Sorka :P

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...